Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 1 mai. Cele mai bune momente. VIDEO

Daria Petrescu 01.05.2020, 21:30
Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 1 mai. Cele mai bune momente. VIDEO

Vineri seară, de la 20:30, este o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să strălucească pe scenă. Ca de fiecare dată, cei patru jurați se vor bucura la intensitate maximă de fiecare moment. Ei vor oferi, cu sinceritate, laude și sfaturi. ”Mi-ai adus aminte de copilărie”, va spune Andra la finalul unui moment.

Update, ora 22.25. Cel mai tare moment de improvizație. Versurile fascinante pe care le scotea pe loc, după indicațiile juriului, sunt de neratat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Moment de improvizație. Iulian a fost pe fază la ideile juraților și a ținut ritmul. Drept urmare, 4 de DA! ???

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Update, ora 22.00.  Moment de excelență. O tânără din Craiova, fostă concurentă și la Vocea României, a oferit unul din cele mai frumoase momente ale serii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sorina ne-a încântat și la Vocea României, iar acum a făcut show alături de colegii ei de trupă. 4 de DA meritați, zicem noi ?❤️

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Update, ora 21.30. Interpretare sublimă care a cucerit juriul. Această fată cântă de când nu avea nici patru ani împliniți. Se vede?

Update, 21.18. Prima evoluție spectaculoasă în această seară. O execuție superbă a unui număr de breakdance.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Street dance ca la carte? Zis si facut! Un inceput spectaculos de seara! ?

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Românii au talent, o nouă ediție vineri, 1 mai

O fostă concurentă de la Vocea României, care a făcut parte din echipa lui Smiley, va intra în competiție alături de colegii ei de trupă, din Craiova. Andra o va recunoaște încă de la prima apariție, iar Mihai Petre se va bucura de alegerile ei muzicale. Dacă acesta va fi un nou început pentru ea, aflăm vineri seara.

La doar 9 ani, o fetiță îi va surprinde pe jurați: cântă de la vârsta de 3 ani și jumătate și simte că muzica face parte din viața ei: ”mă ajută când sunt tristă, când mi-e frică”. Andi Moisescu, plăcut impresionat și sensibilizat de momentul ei va spune: ”Acum se descătușează emoția” .

Pavel Bartoș și Smiley vor face din nou atmosferă
Pavel Bartoș și Smiley vor face din nou atmosferă

Un fost campion mondial la gimnastică aerobică și soția lui vor impresiona cu apariția lor, după ce s-au pregătit doar 5 zile împreună pentru acest moment.

Ocazia de a fi pe scenă va scoate la iveală povestea lui de viață impresionantă și de ce acesta a început să se implice activ în voluntariatul pentru copii, iar mesajul transmis va fi unul puternic: ”Am venit să încurajăm oamenii să ajute cu ce pot”. Jurații îi vor aplauda și le vor recunoaște meritele: ”Vă admir și vă mulțumesc”, va spune Mihai Petre.

Momente neașteptate care vor îmbina beatbox-ul cu dansul sau care vor scoate la iveală ce opere de artă pot fi realizate din sârmă pot fi văzute vineri seara, de la ora 20:30, într-o nouă ediție din cel de-al zecelea sezon Românii au talent.

Ce s-a întâmplat în ediția trecută, Românii au talent

Spectacolul a continuat cu o nouă ediție, vineri, 24 aprilie, la PRO TV. Cei prezenți au fost cuceriți de numerele celor care au urcat pe scenă, săptămâna trecută. În premieră, în fața telespectatorilor, doi concurenți au adus poezia alternativă.

“Joacă-te cu gândul tău. Poți să fii poet și dacă nu ți-a zis profesoara”, au spus ei înainte de a prezenta momentul pregătit. Florin Călinescu le-a confirmat acestora că “mesajul a ajuns” la el, iar Mihai Petre a fost cel care a tras un semnal de alarmă.

“Fondul pe care-l trăim în fiecare zi capătă o formă care ar putea avea impact”. Andi Moisescu s-a declarat cucerit de momentul oferit de cei doi tineri. „Mie mi-a plăcut foarte mult. Mai ales felul în care ați ales să faceți asta pe scenă. Deosebit”, a spus juratul de la PRO TV.

 

Urmăriți Impact.ro și pe