Cum arată familia juratului Românii Au Talent, Mihai Petre, de la PRO TV. Are două fete superbe

Cum arată familia juratului Românii Au Talent, Mihai Petre, de la PRO TV

Mihai Petre trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Elwira din anul 2002. Cei doi au împreună două fetițe Catinca, în vârstă de opt ani și Adriana Ilinca în vârstă de doi ani. Iată cum arată familia juratului de la Românii au Talent!

Cum arată familia juratului Românii Au Talent, Mihai Petre

Soția lui Mihai Petre este dansatoare profesionistă de origine poloneză, iar cei doi erau la început parteneri în competiții. Însă, flacăra iubirii s-a aprins între cei doi, iar în 2008 Mihai Petre a dus-o la altar pe Elwira. În 2012, soții Petre au devenit părinți pentru prima oară, iar în 2018 pentru a doua oară. Despre postura sa de tată de fată pentru a doua oară, Mihai Petre spune că acum familia lui este întreagă și echilibrată.

mihai petre, familie, romanii au talent

Familia juratului Românii Au Talent, Mihai Petre

„De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta”, a declarat Mihai Petre despre cea de-a doua fetiță a sa.

Mihai Petre este un tată model și este foarte implicat în educația și creșterea micuțelor. De când și-a asumat acest rol, dansatorul spune că a ajuns să empatizeze mai mult, dar și să se bucure mai des. Coregraful petrece timp cu fetele sale și se joacă cu ele, deoarece acesta consideră că la aceste vârste fragede joaca este cea mai importantă.

mihai petre, familie, romanii au talent

Mihai Petre împreună cu cele două fetițe ale sale

Despre noua ediție din seara aceasta Românii au Talent

Mihai Petre împreună cu Andra, Florin Călinescu și Andi își vor da întâlnire pe PRO TV în această seară de la ora 20:30 cu telespectatorii Românii au Talnt. Ediția din această seară se anunță a fi una savuroasă cu momente inedite. Doi concurenți vor aduce poezia alternativă, în premieră în cadrul show-ului.

„Joacă-te cu gândul tău. Poți să fii poet și dacă nu ți-a zis profesoara”, vor spune ei înainte de a prezenta momentul pregătit. Florin Călinescu le va confirma acestora că ”mesajul a ajuns” la el, iar Mihai Petre va fi cel care va trage un semnal de alarmă: „Fondul pe care-l trăim în fiecare zi capătă o formă care ar putea avea impact”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI