Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Cine câștigă marele premiu

Daria Petrescu 29.05.2020, 17:12
Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Cine câștigă marele premiu

Vineri seara, 29 mai, concurenții care au primit Golden Buzz, încep lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă. Sezonul 10 este sezonul schimbărilor. Astfel că, pe lângă marele premiu, vor exista premii și pentru locurile 2 și 3. Rămâne de văzut care sunt norocoșii.

Finala Românii au talent, sezonul 10, vineri 29 mai

Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean și Duo Maintenant. Acestora li se alătură Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh. Toți sunt pregătiți pentru aventura vieții lor. Pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc!

Votul vă aparține celor de acasă care-și vor putea susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil). Totul după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei. Aceștia pot vota online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 și 3 vor fi recompensate pentru performanțele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală vom afla cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro. Pentru acest premiu s-a votat în această săptămână.

Soarta concurenților stă în mâinile celor de acasă
Soarta concurenților stă în mâinile celor de acasă

Momente noi, spectaculoase, concurenți și jurați care vor oferi o seară magică din casele lor și o decizie care va aparține în totalitate telespectatorilor. Toate acestea și multe alte surprize nu pot fi ratate mâine seară, de la 20:30, în marea finală a sezonului 10 Românii au talent!

Reguli noi la Românii au talent

Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu vor juriza cei zece finaliști de acasă. De asemenea, finaliștii își vor prezenta numerele din propria sufragerie. Din emisiunea de acasă nu vor lipsi nici Smiley și Pavel Bartoș.

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Ce s-a întâmplat în ediția din 22 mai

Pe 22 mai, de la 20.30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon au fost revăzute, într-o ediție specială. Astfel că, puterea s-a mutat în mâinile telespectatorilor.

Aceștia au avut ocazia de a revedea acrobații care i-au încântat. Au văzut interpretări care i-au făcut să aplaude de acasă sau dansuri care i-au emoționat. Cine va convinge publicul și va reuși să obțină voturile acestuia pentru a câștiga premiul de originalitate, vom afla în această săptămână.

 

Urmăriți Impact.ro și pe