Când va avea loc finala sezonului 10 Românii Au Talent de la PRO TV. Aceștia sunt concurenții care se luptă pentru premiul cel mare

Diana Radu 24.05.2020, 15:07
Când va avea loc finala sezonului 10 Românii Au Talent de la PRO TV. Aceștia sunt concurenții care se luptă pentru premiul cel mare

Cea mai îndrăgită emisiune de pe Pro Tv, Românii Au Talent se apropie cu pași repezi de finală. Concurenții care au mai rămas în competiție se pregătesc pentru ultima bătălie, și anume cea pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Află când va avea loc finala sezonului 10 Românii Au Talent.

Data când va fi difuzată finala sezonului 10 Românii Au Talent de la PRO TV

Finala sezonului 10 Românii Au Talent vine o premieră. Pentru prima dată în istoria show-ului toți concurenții care au primit Golden Buzz se vor lupta pentru marele premiu. Bătălia decisivă va avea loc pe data de 29 mai 2020, atunci când va fi desemnat și marele câștigător al sezonului 10.

„Nu ne-am văzut de prea mult timp! O mare bucurie să mă văd cu @pavelbartoș în sfârșit! Pregătim finala @romaniiautalent pentru vinerea viitoare”, a scris Smiley pe contul lui de Facebook.

romanii au talent, sezonul 10, finala, concurenti
Data când va fi difuzată finala sezonului 10 Românii Au Talent de la PRO TV

De asemenea, pe pagina oficială de Instagram a emisunii a fost anunțat faptul că în fiecare zi va fi povestit sezonul 10 alături de invitați speciali pe pagină. De exemplu, mâine de la ora 12:00, invitatul special va fi Maximilian.

„Începe săptămâna finalei! Și vom povesti despre acest sezon cu invitați speciali, în fiecare zi pe această pagină.
Mâine, la ora 12:00, alături de noi va fi Maximilian, gamer & content creator! Nu rata interviul live”, este mesajul de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Românii Au Talent.

În lupta pentru marele premiu de la Românii Au Talent, au mai rămas doar 10 concurenți, care vor trebui să dea tot ceea ce au mai bun pentru ai convige pe telespectatori că merită să câștige. Aceștia sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Pălăniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT și Siena Vușcan. Aceștia sunt concurenții care ne vor încânta în marea finală și dintre care unul va pleca acasă cu marele premiu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI