România are un nou motiv de mândrie. A fost lansată premiera documentarului “Wild Danube”, realizat de celebrul producător de televiziune Charlie Ottley

Ioana Constantin 30.11.2021, 17:14

În ajun de ziua națională, la București a fost lansată premiera documentarului “Wild Danube”, realizat de celebrul producător de televiziune Charlie Ottley. Asociația de Management al Destinației Delta Dunării i-a fost alături la fiecare pas britanicului, iar producătorul a trăit experiențe dintre cele mai surprinzătoare.

A fost lansată premiera documentarului “Wild Danube”

Și-a făcut drum pe cel mai crunt viscol, a sărbătorit Paștele alături de localnicii din Deltă, a privit cum Delta renaște primăvara, dar și cum este asaltată de turiști vara, a pescuit și a vizitat comunitățile deltaice, însă a aflat și care sunt problemele cu care se confruntă aceasta.

Am fost onorați să ne alăturăm proiectului “Wild Danube”, realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, care, evident, va reprezinta o oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării în spațiul european și nu numai, a spus Cătălin Țibuleac, președinte AMDD.

Proiectul “Wild Danube”, realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, reprezintă o oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării în spațiul european și nu numai. Charlie Ottley este un îndrăgostit iremediabil de România și, implicit, de Delta Dunării, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional.

A fost lansata premiera documentarului Wild Danube
Documentarul Wild Danube

Aș vrea să-i mulțumesc lui Cătălin Țibuleac și Asociației Delta Dunării, care au fost cu adevărat esențiali în realizarea acestui film. Nu am fi putut face asta fără ei și ne-au sprijinit când am avut nevoie împotriva iernii grele și pe tot parcursul anului cu lucruri esențiale pentru deplasare. Aș vrea să-i mulțumesc lui Cătălin și să îi înmânez un premiu pentru tot ajutorul și serviciile aduse Deltei Dunării, a declarat Charlie Ottley.

Charlie Ottley este un îndrăgostit iremediabil de România și, implicit, de Delta Dunării, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional. Delta Dunării sau Amazonul Europei este considerată una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă din ţară. Încă de la debutul pandemiei, numărul infectărilor a fost foarte mic, iar trendul continuă să se mențină.

Documentarul, lansat într-un moment cu puternică încărcătură emoțională, Ziua Națională a României, dar și dispariția prematură a celui care a fost Ivan Patzachin, va arăta întregii lumi Delta Dunării, necosmetizată, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea. Documetarul “Wild Danube” se încadrează perfect în motto-ul ”Delta pentru oameni, oameni pentru Deltă”. “Wild Danube” va rula începând din ianuarie 2022, pe BBC.

Urmăriți Impact.ro și pe