Românca mai tare decât Dorian Popa și Selly. Câți bani face din Youtube

Iancu Andreea 16.10.2020, 17:43
Românca mai tare decât Dorian Popa și Selly. Câți bani face din Youtube

Platforma Youtube poate reprezenta o sursă de venit pentru aceia care sunt dornici să transforme un cont de utilizator în unul de succes. De altfel, sute de canale noi apar zilnic, iar cei care fac performanță ajung să trăiască din banii câștigați din clipurile video. Unii dintre vloggerii cei mai cunoscuți din România sunt Dorian Popa și Selly. Cu toate acestea, o româncă i-a întrecut la banii pe care îi face pe Youtube.

Românca mai tare decât Dorian Popa și Selly

O tânără din Suceava a devenit un adevărat fenomen mondial. Aceasta a reușit să cucerească internetul cu ajutorul filmulețelor postate pe Youtube. Principala atracție a clipurilor sale este slime-ul. Se pare că această plastelină pe care o îndrăgește noua generație de tineri, poate genera câștiguri uriașe pe platforma video.

Canalul lansat de tânără se numește Izabela Stress și a reușit să strângă mai bine de 8 milioane de urmăritori. Zilnic, canalul de Youtube înregistrează peste 1,7 milioane de vizualizări, care duc la încasări lunare impresionante.

Conform specialiștilor din domeniu, Izabela poate ajunge să câștige lunar între între 15.000 si 245.000 de dolari. Sumele variază în funcție de tara de unde este urmărită de către fanii ei. Astfel, tânăra din Suceava ajunge să încaseze aproximativ 50.000 de dolari pe lună.

Câți bani câștigă Dorian Popa și Selly

În comparație cu Dorian Popa și Selly, Izabela încasează sume fabuloase. Pentru că fanii l-au provocat, Dorian Popa a răspuns recent răutăcioșilor, publicând datele din câștigurile de pe canalul său de Youtube. În ultimele 28 de zile, pentru cele 21,8 milioane de vizualizări, Dorian Popa a încasat 10.092 de dolari. De altfel, vloggerul Dorian a reușit până acum să își construiască o casă și să-și achiziționeze o mașină în valoare de 120.000 de euro. Deci se poate lăuda cu o serie de reușite în plan financiar.

De cealaltă parte, Selly este și el un tânăr fenomen. Acesta abia a absolvit examenul de Bacalaureat, dar se poate mândri cu venituri de invidiat. Pe numele său real, Andrei Șelaru, vloggerul face parte din trupa 5Gang, îndrăgită de mulți tineri. Pe lângă activitatea muzicală, Selly deține un magazin online de haine. Totuși, cele mai mari sume de bani le încasează din contractele de imagine, Youtube, participarea la evenimente, dar și site-ul de haine.

„Deci banii se fac din plasare de imagine, din asociere de imagine cu diferite branduri, mai vin bani din Youtube direct, din reclamele pe care Youtube le afișează, Google Ad sense, și din evenimente, vânzare de haine și așa mai departe. Avem zona de concerte, avem zona de merchandising, avem un magazin online care a făcut vânzări foarte foarte mari, atât în anul 2019, cât și anul 2020… Sunt mai multe surse de venit”, a spus Selly.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...