Cum a reușit Dorian Popa să strângă peste 2 milioane de vizualizări în doar 3 zile. Cheluțu, câinele artistului, a devenit vedetă pe youtube. Video

Stan Filon 28.08.2020, 16:09
Cum a reușit Dorian Popa să strângă peste 2 milioane de vizualizări în doar 3 zile. Cheluțu, câinele artistului, a devenit vedetă pe youtube. Video

Dorian Popa a dat din nou lovitura! De data aceasta, l-a ajutat chiar animalul său de companie, câinele Cheluțu. Culmea, dar cei doi au scos o melodie, care a înregistrat peste 2,1 milioane de vizualizări în doar 3 trei zile.

Dorian Popa rupe internetul cu o melodie scoasă împreună cu…câinele său Cheluțu

Câinele Cheluțu este deja vedetă pe Internet, fiind mai mereu prezent în vlogurile îndrăgitului cântăreț. Acum, Dorian Popa chiar a făcut o adevărată vedetă din câinele său, după ce a scos piesa respectivă, care a avut magnet la public.

„Stie toata lumea ca-s mai tare decat HATZu’ Daca asta nu e HITu’ Zi-mi tu CUTU CUTU!” – sunt numai o parte din versurile piesei lui Dorian Popa care a ajuns în scurt timp pe primul loc în trending pe YouTube.

Câinele lui Dorian Popa, vedetă pe Internet

Câinele artistului nu este vedetă doar pe platforma YouTube, ci și în vlogurile lui Dorian, dar și pe TikTok, Facebook sau Instagram.

„Înoată Cheluțule” a devenit un slogan la fel de celebru precum „Hatz” sau „Johnule”. Cheluțu făcea deja bani frumoși pentru cel mai bun prieten al său, Dorian Popa.

Pe lângă succesul înregistrat pe YouTube cu prima piesă, Cheluțu are deja la vânzare, în colecția sa personală, tricouri sau prosoape personalizate. Așteptăm primul concert al ui Cheluțu, imediat cum scăpăm de pandemia de coronavirus.

Dorian Popa se pricepe la afaceri, fiind masterand ASE

Dorian Popa este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

În prezent joacă rolul lui Mario în serialul popular Sacrificiul de Ruxandra Ion. Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards, iar în 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV. Dorian Popa a apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health, și Bravo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...