Roman Abramovich primește o nouă lovitură. Autoritățile din Franța i-au confiscat un conac de 120 de milioane de dolari

Sorin Barbu 14.04.2022, 14:47
Roman Abramovich primește o nouă lovitură. Autoritățile din Franța i-au confiscat un conac de 120 de milioane de dolari

Roman Abramovich a pierdut foarte mulți bani și proprietăți din cauza prieteniei cu Vladimir Putin. Daily Mail are informații că patronul lui Chelsea a rămas fără un conac de 120 de milioane de dolari, confiscat de autoritățile din Franța. Acum câteva zile, oficialitățile din insula Jersey i-au blocat active în valoare de aproape șapte miliarde de dolari.

Roman Abramovich a rămas fără un conac de pe Riviera franceză

Au trecut 50 de zile de când armata Federației Ruse a atacat Ucraina, din ordinul președintelui Vladimir Putin, și nu sunt semne că luptele s-ar putea domoli. Dimpotrivă! Există informații că cele două părți se pregătesc de o confruntare foarte dură în zona Donbas. Mai multe coloane de vehicule rusești se îndreaptă spre zona respectivă unde se știe că Ucraina are mulți militari foarte bine pregătiți și înarmați. Bilanțul în cele 50 de zile de război este cutremurător.

În acest timp. oligarhii apropiați de Vladimir Putin primesc tot mai multe lovituri. După ce a fost nevoit să se retragă de la clubul Chelsea, Roman Abramovich, unul dintre personajele care a participat la discuțiile de pace dintre cele Rusia și Ucraina, a mai pierdut o proprietate. Foarte dragă, dar și foarte scumpă.

„Daily Mail” a scris că omul de afaceri a rămas fără „Chateau de la Croe”, o clădire care a fost în proprietatea ducelui şi ducesei de Windsor. Conacul costă 120 de milioane de dolari și este situat într-o zonă superbă de pe Riviera franceză, iar renovarea lui a costat 40 de milioane de dolari. Este a 12-a proprietate pe care a pierdut-o Roman Abramovich de când a început războiul.

Și nu a fost singura lovitură din ultimele zile. Pe data de 12 aprilie, un tribunal din insula Jersey  (insulă din Canalul Mânecii care aparține Coroanei Britancice) a decis să înghețe active de șapte miliarde de dolari aparținând direct sau indirect lui Roman Abramovich.

Au existat zvonuri că omul de afaceri nu mai are bani să-și plătească oamenii din staff și a contactat mai mulți amici cărora le-ar fi cerut împrumut un milion de dolari. A fost refuzat!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe