EXCLUSIV

Ritualul uimitor al unei celebre prezentatoare TV atunci când stă la masă: „Toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită”. EXCLUSIV

Andreea Archip 13.07.2022, 17:56

Sonia Argint are doi băieți și se află într-o formă fizică de invidiat. Pentru a se menține la greutatea ideală pentru ea, vedeta TV îmbină sportul cu mâncarea sănătoasă și niciodată nu face excese culinare. “Am avut probleme cu greutatea în adolescență, când era așa un dezechilibru hormonal. Am fost pufoasă. Între timp, am grijă la alimentație, în sensul în care cantitatea pe care o consum este una moderată și sunt foarte activă”, ne-a spus ea.

Sonia Argint mănâncă de 2 ori pe zi

Pe lângă porțiile pe care și le-a stabilit, ea și-a creat și un ritual la masă, de la care nu se abate niciodată, indiferent de plictiseala care se instalează în rândul persoanelor care îi țin companie sau dacă îi este foarte foame.

 “Moderat înseamnă că atunci când mă așez la masă, am grijă să mănânc foarte lent. Îmi și place să mănânc încet și senzația de sațietate ajunge mult mai repede la creier.

Adică eu la o masă normală nu mai mănânc mai mult de un fel de mâncare, nu există să mănânc antreu și fel principal. Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc mai mult de două mese pe zi.

La mine durează infinit de mult până termin de mâncat. Nu știu cât, dar toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită, atunci când suntem la masă. Probabil că îmi ia o jumătate de oră să termin o porție”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Sonia Argint.

Sonia Argint 5
Sonia Argint 5

Sonia Argint gătește aproape zilnic

Preocupată de sănătate și de o alimentație corectă și echilibrată, vedeta TVR obișnuiește să își facă singură meniul de-a lungul unei zile. Poate și acest lucru o ajută să nu dea iama în mâncarea preferată.

“Atât de mult îmi place să savurez mâncarea pe care o am în față, încât chestia asta cu înfulecatul, nu îmi iese. Și nu pentru că fac eu vreun efort în sensul acesta.

Îmi place să simt textura mâncării, gustul. Pentru mine, ideea de a mânca nu înseamnă doar nevoia de a-mi potoli foamea, înseamnă și o bucurie.

Eu găsesc bucurie în mâncat și atunci când mă așez la masă, vrea să mănânc ceva care să-mi placă. Sigur că gătesc aproape în fiecare zi. Nu mai fac dulciuri, pentru că nu mai am timp și chef.

Dar acum, vara, dacă am niște vișine în casă, fac un pandișpan de vișine, din care, dintr-o tavă, mănânc și eu o bucățică. Restul mănâncă băieții”, ne-a explicat ea, semn că nu își privează soțul și copiii de plăcerile culinare, care deseori sunt adevărați inamici pentru silueta ei.

Urmăriți Impact.ro și pe