O fostă vedetă TVR vine la Antena 1. Va prezenta chiar Observatorul

Badea Violeta 16.05.2022, 16:25
O fostă vedetă TVR vine la Antena 1. Va prezenta chiar Observatorul

Mutare spectaculoasă în lumea televiziunii! Are peste 10 ani de experiență în presă și a lucrat în trecut pentru TVR, iar acum a semnat cu Antena 1. Cine este jurnalista care se alătură trustului Intact, vei afla din rândurile de mai jos. Se pare că aceasta va prezenta chiar Observatorul.

Noua prezentatoare a Observatorului. Vedeta a lucrat și la TVR

O jurnalistă cu peste 10 ani de experiență în presă și cu un trecut glorios la TVR a semnat cu Antena 1. Este vorba despre Andra Petrescu, care se întoarce pe micul ecran pentru a prezenta Observatorul, la ora 12:00. Aceasta va face echipă cu Andreea Țopan și Valentin Butnaru.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect valoros! Este o provocare pentru mine, fiind un format diferit față de ceea ce am făcut până acum, și tot ce îmi doresc este ca, împreună cu colegii mei, să ajungem la sufletele oamenilor cu energie bună și cu informații utile.”, a declarat vedeta înainte de debutul la Antena 1.

Andra Petrescu
Andra Petrescu

Primită cu brațele deschise în echipa Observatorului

Andra Petrescu a debutat ca asistent de montaj în presa locală, apoi a fost reporter pe domeniul politic la Digi 24 şi prezentator TV la Postul Public.

În urmă cu doi ani, noua vedetă a Antenei 1 a plecat de la TVR şi a lansat o serie de cursuri de televiziune. Andra Petrescu va prezenta Observatorul alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru, care au primit vestea cum nu se poate mai bine.

„Mă bucur că ne consolidăm echipa editorială prin venirea Andrei Petrescu la Antena 1. Publicul Observator 12 este tot mai numeros, cu fiecare an care trece, lucru care ne bucură mult și ne motivează să continuăm misiunea pe care am avut-o, de altfel, din prima zi, în acest trio: infotainment de calitate.”, a declarat Andreea Țopan.

De asemenea, Valentin Butnaru s-a arătat foarte încântat de mutare, mai ales că o cunoaște pe Andra de un deceniu și știe că este un profesionist adevărat.

„Pe Andra o cunosc de 10 ani și, pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit, este si o femeie cu un simț al umorului extrem de dezvoltat și cu un farmec aparte.

Nu numai că o primim cu brațele deschise, dar suntem și bucuroși că ne ajută sa menținem consolidat trio-ul conceput alături de Olivia, căreia îi dorim mult succes în proiectul Observator 17.”, a precizat Valentin Butnaru.

Urmăriți Impact.ro și pe