VIDEO EXCLUSIV

Ritualul de la care nu se abate niciodată Amalia Enache: „Cel mai important lucru pentru mine este să fiu în acord cu vârsta mea” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 02.03.2023, 15:35

Amalia Enache este cotată printre cele mai bune știriste de pe piața media, vedeta rămânând fidelă postului Pro TV, unde prezintă știrile de peste două decenii. Dacă pe micul ecran și la evenimente mondene are un machiaj impecabil, în timpul liber, Amalia Enache preferă să își lase tenul să respire și stă departe de orice produs de acest gen. Vedeta este asumată în ceea ce privește vârsta, respectiv 45 de ani, și a povestit, pentru Impact.ro, care este ritualul de la care nu se abate niciodată, indiferent de ora târzie la care ajunge acasă.

Ritualul de la care nu se abate niciodată Amalia Enache

Amalia Enache are gene bune, dar are și grijă ca pielea ei să nu aibă de suferit în timp. Este regula de bază pe care o urmează de ani buni și care o ajută ca tenul ei să fie în cea mai bună formă, indiferent că apelează sau nu la produse de make-up.

„Ritualul meu principal este acela de demachiere, seara, pentru că uniforma mea de serviciu presupune și machiaj și eu lucrez de 25 de ani în acest domeniu”, ne-a spus ea.

Amalia Enache: „Îmi și place de mine nemachiată”

Din fericire, produsele de machiaj au devenit, în timp, mult mai performante, iar stratul consistent de make-up impus pe vremuri pentru aparițiile pe micul ecran a fost înlocuit de unul profesionist, mult mai prietenos cu pielea.

„Din fericire, între timp față de începuturi când eram cu machiaj din acela de teatru, acum de când este televiziunea HD impune un machiaj mult mai soft, pentru că pe HD se vede fiecare por și nu se vede deloc bine încărcătura aceea de machiaj.

Slavă Domnului am avansat! La începuturile carierei mele eram așa, ca la teatru, cu o mască, dar asta spuneam impune foarte mult machiaj uniforma de serviciu și atunci ritualul meu începe seara după ce termin știrile cu o foarte bună curățare a feței și rămân așa până a doua zi seara.

Eu ziua nu mai pun absolut nimic pe față, pentru că vreau să mai și respire fața mea și îmi și place de mine nemachiată”, a declarat, pentru Impact.ro, Amalia Enache.

Amalia Enache
Amalia Enache

Citește și: Cum a fost anul 2022 pentru Amalia Enache. Proiectul de suflet în care s-a implicat prezentatoarea Pro TV: „Simt că am avut și eu o contribuție mică.” VIDEO EXCLUSIV

Amalia Enache: „Nu am nicio problemă cu vârsta așa cum este ea”

Știrista nu este genul de vedetă care să își ascundă vârsta sau să apeleze la tot felul de intervenții, pentru o reîntinerire peste noapte, însă este adepta produselor de îngrijire adaptate. Deși primește complimente pentru modul în care arată nefardată, Amalia ne-a spus că se simte bine în pielea ei.

„Acum bine, nebine, uneori ai cearcăne, apar pete, apar riduri, știi cum e, acum ne indispunem la fiecare fir alb, la fiecare rid? Avem atâtea și atâtea probleme, încât parcă nu m-aș indispune la astea.

Tinerețe am avut cu toții. Vremurile moderne cred că ajută foarte mult femeia să-și păstreze așa un aspect, dar nu aș zice de tinerețe, pentru că tinerețea e frumoasă la tinerețe când ești fresh așa.

Cred că cel mai important lucru pentru mine este să fiu în acord cu vârsta mea, să nu fiu peste vârsta mea, dar în acord cu vârsta mea interioară și nu am nicio problemă cu vârsta așa cum este ea”, a spus, pentru Impact.ro, Amalia Enache.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe