VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost anul 2022 pentru Amalia Enache. Proiectul de suflet în care s-a implicat prezentatoarea Pro TV: „Simt că am avut și eu o contribuție mică.” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 26.12.2022, 16:16

Amalia Enache reușește cu brio să se împartă între viața de familie și cea profesională. De când este mamă, vedeta Pro TV a învățat să își gestioneze eficient timpul. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, știrista ne-a dezvăluit strategia pregătirilor de dinainte de evenimente și a făcut bilanțul pentru 2022, an în care a trebuit să se adapteze anumitor schimbări. Însă la final, vedeta se consideră mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut.

Cum a fost anul 2022 pentru Amalia Enache

Dacă la pupitrul știrilor Pro TV de noapte Amalia Enache și-a obișnuit telespectatorii cu ținute clasice, adaptate formatului TV, în timpul liber, atunci când este amfitrioana unor evenimente mondene sau se numără printre invitați, Amalia Enache este un adevărat etalon de eleganță și bun gust. Vedeta își alege cu multă atenție vestimentațiile, știind cel mai bine ce o avantajează atât la capitolul cromatică, cât și croieli. Și, deși se spune că femeile pierd mult timp în oglindă sau prin magazine, vedeta Pro TV este foarte eficientă la acest capitol.

„Sunt un recordman, pentru că am destul de multe gale pe care le prezint și deja o experiență care mă face să nu doresc să pierd atât de multă vreme cât pierdeam la început și știu din start stilurile care mi se potrivesc, designerii care mi se potrivesc și îmi aleg de obicei mai multe ținute pentru evenimente viitoare. Le am acolo pregătite și când e să fie, doar mă îmbrac. Mă îmbrac de obicei într-o rochie simplă, pun niște sandale și asta este totul”, a dezvăluit, pentru Impact.ro, Amalia Enache.

Cum a fost anul 2022 pentru Amalia Enache
Cum a fost anul 2022 pentru Amalia Enache

Amalia Enache: „Ele bat toate recordurile la machiaj și coafat foarte repede”

În timpul liber, prezentatoarea știrilor Pro TV nu este adepta fondului de ten sau a pudrei, preferând să își lase tenul să respire, având în vedere că fiecare apariție a sa pe micul ecran implică o aranjare amănunțită, iar machiajul de televiziune este unul consistent.

“În rest, meseria mea mă face să fiu oricum aranjată de colegele mele de la știri, așa că totul decurge foarte repede, iar ele bat toate recordurile la machiaj și coafat foarte repede, pentru că ele ne pregătesc pentru emisie. Deci foarte foarte repede și adesea îmi fac unghiile la semafor în mașină și chiar câte un retuș. Nu am atât de mult timp încât să mă pregătesc pentru toate evenimentele la care trebuie să ajung”, a declarat, pentru Impact.ro, Amalia Enache.

„Au fost foarte multe lucruri bune”

Pe plan personal, provocarea din acest an pentru Amalia a fost începerea școlii de către fiica ei, Alma, și perioada de acomodare la noua etapă. În rest, știrista s-a implicat în campanii umanitare, ceea ce face de ani buni.

A fost un an destul de complicat, cu destul de multe așa. Amintesc ce îmi e foarte aproape:  schimbarea aceasta a Almei, care de la grădiniță a trecut la școală. Au fost foarte multe lucruri bune, podcastul pe care l-am făcut împreună cu Hope&Homes for Children, care are un succes pe youtube pentru un podcast făcut cu o  fundație, un succes nemaipomenit, campania pe care am făcut-o cu David Popovici pentru a construi o casă pentru o mamă singură cu trei copii, o mamă bolnavă. Sunt câteva lucruri care la finalul anului mă fac să spun că a fost un an așa cum vreau eu să-mi fie anii, în care simt că am avut și eu o contribuție mică să dau sens lucrurilor și în plan personal și în plan profesional”, a declarat, pentru Impact.ro, Amalia Enache.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe