Rihanna, însărcinată cu primul său copil. Cine este tatăl

Iancu Andreea, Ana Ionescu 31.01.2022, 19:29

Celebra cântăreață Rihanna a început anul cu dreptul, anunțând că este însărcinată într-un mod inedit. Vedeta de peste Ocean și partenerul său de viață au fost surprinși într-o serie de fotografii speciale, care lasă să se dezvăluie postura de viitoare mămică a artistei. Solista așteaptă primul său copil, ea și tatăl viitorului moștenitor al vedetei fiind extrem de emoționați de noua etapă pe care o vor experimenta în câteva luni.

Rihanna a anunțat că este însărcinată. Cine este tatăl primului său copil

În doar câteva săptămâni, Rihanna urmează să împlinească frumoasa vârstă de 34 de ani și va avea un motiv în plus de mândrie. Vedeta, care a devenit cunoscut datorită carierei sale muzicale, s-a lansat în urmă cu mai mulți ani și în industria cosmetică. Artista are propria linie de produse cosmetice, marca Fenty, care se bucură de un succes uluitor. Se pare însă că afacerile și muzica vor trebui să ocupe în curând locul secund în viața vedetei, după ce Rihanna a anunțat că este însărcinată.

Cântăreața și iubitul său, ASAP Rocky, un rapper celebru în lumea artistică din SUA, vor deveni părinți. Cei doi s-au lăsat fotografiați de curând, în cadrul unei ședințe foto inedite, care dezvăluie faptul că îndrăgostiții așteaptă un copil. Rihanna și-a dezvăluit burtica de gravidă de sub o geacă roz, accesorizând noile sale forme cu o serie de lanțuri și bijuterii. Întrebată fiind, într-un interviu din urmă cu câteva luni, cum se vede peste zece ani, cântăreața recunoștea că își dorește să devină mamă cât de curând.

Zece ani? Voi avea 42 de ani! Voi fi bătrână. Voi avea copii – trei sau patru. Chiar dacă nu ar exista un partener în viața mea. Simt că societatea te diminuează ca mamă dacă nu există un tată în viața copiilor tăi. Dar singurul lucru care contează este fericirea, aceasta este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat este dragostea.”, explicat Rihanna pentru British Vogue.

Rihanna și tatăl primului său copil au anunțat că vedeta este însărcinată
Rihanna, alături de iubitul său, ASAP Rocky

ASAP Rocky, bărbatul de care o leagă o prietenie încă de pe vremea fostului

Relația dintre Rihanna și ASAP Rocky, viitorul tată al copilului artistei, a debutat în luna noiembrie a lui 2020, după ani buni în care au fost prieteni apropiați. Zvonurile despre legătura dintre ei au început după ce artista s-a despărțit de iubitul ei, cu care avusese o relație de trei ani, Hassan Jameel, în ianuarie 2020. În iulie, ea l-a prezentat pe Rocky în campania pentru linia ei de produse Fenty Skin. Cântărețul dezvăluia că Rihanna este iubirea vieții sale într-un interviu din luna mai a anului trecut.

„Este mult mai bine. Mult mai bine când o ai alături pe „Aleasa”. Cred că atunci când este, pur și simplu știi. Ea e aleasa.”, potrivit Vanity Fair.

„Cred că aș fi un tată incredibil, remarcabil de uimitor. Aș avea un copil foarte liber. Foarte.”, a mai precizat artistul.

ASAP Rocky pare să fi avut în plan ca el și Rihanna să devină părinți. Fanii celor două vedete sunt în extaz după anunțarea veștii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...