Rianna Russu a ridicat juriul de la Românii au talent în picioare. Are 14 ani şi o voce de vis. “N-ai cum să cânţi aşa”

Ana Anitoiu 08.03.2021, 21:57

Rianna Rusu a ridicat juriul de la ”Românii au talent” în picioare. Are 14 ani şi o voce de vis! Andra, Smiley, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut parte de o surpriză colosală, în ediția de luni, 8 martie, a emisiunii.

Juriul de la ”Românii au talent”, în picioare pentru Rianna Rusu

Mică, cu breton și ochelari cu rame mari, negre, cu aparat dentar și cerând ceva de mâncare – o supă de legume sau niște sarmale. Așa s-a prezentat Rianna Eliza Rusu, din Pașcani, înainte de a intra pe scena de la ”Românii au talent”. A mărturisit că speră să ajungă să studieze muzică la facultate, în străinătate, dar nimeni nu s-a așteptat la ceea ce a urmat. Adolescenta în vârstă de 14 ani și-a dezlănțuit talentul impresionant, cântând incredibil melodia ”And I Am Telling You I’m Not Going”.

”Măiculiță! N-ai cum să câni așa! Ce frumusețe! Ce piesă grea! Nu m-am așteptat la așa ceva. Foarte frumos! Ai fost surpriza serii. Ai o voce mare. Ești mare. Bravo! La vârsta asta m-am lansat și eu. Îți doresc să ai o carieră cel puțin la fel de frumoasă cum am avut-o eu. Meriți să fii internațională, fată dragă!”, i-a spus Andra.

Rianna Rusu a ridicat juriul de la Romanii au talent in picioare. Are 14 ani si o voce de vis. “N-ai cum sa canti asa”
Juriul de la ”Romanii au talent”, ridicat in picioare pentru Rianna Rusu

Cum a fost răsplătită Rianna Rusu, în culise

În afară de faptul că a primit patru de ”Da”, aplauze în picioare și laude din partea juriului, Rianna Rusu a mai avut parte de o surpriză, în culise. ”Eu am adorat momentul acesta. Ai o voce absolut superbă”, i-a spus Alexandra Dinu. ”Ești genul de voce care poate să câștige competiții de cântat. Ești genul de voce care poate să dea valoare unei piese și te felicit pentru ceea ce ai făcut în seara asta”, i-a spus și Smiley.

”Măi, fato! Eu n-am știut că tu cânți atât de bine! Ține-te de muncă, ai încredere în tine și într-adevăr, muncește! Pentru că merită!”, i-a spus și Pavel Bartoș, în culise, înainte ca adolescenta să primească mult dorita caserolă cu mâncare. Pentru că după un moment atât de impresionant pe scena de la ”Românii au talent”, cine i-ar fi putut refuza niște sarmale?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI