A început scandalul după ce Alexandra Dinu a apăsat golden buzz la Românii au talent. ”Ați plătit-o să vină”

Cristian Cojocaru 06.03.2021, 12:39
A început scandalul după ce Alexandra Dinu a apăsat golden buzz la Românii au talent. ”Ați plătit-o să vină”

Faptul că Alexandra Dinu a apăsat golden buzz la Românii au Talent, a declanșat scandalul sezonului 11. Deși numărul prezentat de către acrobata din Ucraina a fost spectaculos, mai mulți fani ai emisiunii au adus critici vedetei pentru gest.

Alexandra Dinu a declanșat scandalul de la Românii au Talent

Acrobata de origine ucraineană, Ruslana Krutas a primit golden buzz din partea Alexandrei Dinu, trecând în semifinală în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii. Numărul prezentat de acrobata din Ucraina a fost unul specaculos, numai că decizia vedetei a fost aspru criticată de către fanii emisiunii, acuzând jurații că promovează străinii în defavoarea românilor.

„Aici ar trebui să fie vorba de oameni simpli, obișnuiți, care au un anumit talent, nu de profesioniști care excelează în meseria lor, nu pentru această emisiune”, a scris un telespectator.

„Mi-o venit să urlu când am văzut, și nu de bucurie. Noroc la Dumnezeu că finaliștii sunt votați de noi. A fost bună și foarte bună, dar 4 de DA erau mega suficienți. Chiar ea a spus că face treaba asta de 20 de ani,unde-i talentul?”, au fost câteva dintre comentariile telespectatorilor.

Acuzațiile nu s-au terminat aici, iar unul dintre telespectatori i-a acuzat pe organizatorii competiției că tânăra din Ucraina a fost plătită să concureze în cadrul emisiunii de la Pro TV.

„Dintre atâtea talente necunoscute este trist să dai Golden Buzz la un talent din cartea recordurilor. Eu cred că ați plătit-o să vină”, a punctat un telespectator.

Ruslana Krutas din Ucraina a obținut Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu
Ruslana Krutas din Ucraina a obținut Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu

Acrobata din Ucraina face gimnastică de la vârsta de 3 ani

Revoltele celor care au urmărit emisiunea nu s-au oprit aici. Unii dintre ei consideră că străinii nu ar trebui să participe la competiția organizată în România.

„Talent deosebit, dar niciodată nu va câștigă marele premiu, chiar dacă ar fi cea mai talentată. Astfel, mă întreb de ce regulamentul concursului permite participarea străinilor”, este întrebarea unui telespectator.

„Cum ar fi să câștige un rus premiul de la ” Românii au talent” ? Sau un italian să câștige premiul de la Vocea României? Răspuns: Românii care au talent sunt ruși, iar Vocea României este italiană”, a mai mărturistit alt fan al Românii au Talent.

Ruslana Krutas a început să facă gimnastică ritmică încă de la vârsta de 3 ani. Pe la vârsta de 6-7 ani, acrobata a descoperit contorsionismul, astfel că a îmbinat ambele aptitudini. Ucraineanca călătorește în întreaga lume pentru a oferi spectacole, iar până la cei 20 de ani pe care îi are, a reușit să ajungă în peste 25 de țări.

Visul său este să devină cea mai cunoscută acrobată, iar toți cei care o urmăresc rămân impresionați de performanțele de care dă dovadă. Tânăra deține și un record mondial, reușind să spargă 24 de baloane cu spatele. Părinții tinerei acrobate sunt cei care o susțin necondiționat, la fel ca și iubitul său, chiar dacă nu are nimic în comun cu domeniul artelor, el fiind om de afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe