Replica genială a lui Marius Șumudică după ce a fost ales antrenorul anului 2020 în Turcia. Ce spune despre ceilalți tehnicieni

Andreea Bisinicu 31.12.2020, 14:29
Replica genială a lui Marius Șumudică după ce a fost ales antrenorul anului 2020 în Turcia. Ce spune despre ceilalți tehnicieni

Replica genială a lui Marius Șumudică după ce a fost ales antrenorul anului 2020 în Turcia. Ce spune despre ceilalți tehnicieni. Ce mesaj le-a transmis Marius Șumudică celor care l-au felicitat pentru performanțele sale. Fostul rapidist român a avut un an bun pe plan profesional.

Replica genială a lui Marius Șumudică, după ce a fost ales antrenorul anului 2020 în Turcia

Marius Șumudică are cu ce se lăuda, la 49 de ani. Deși pentru majoritatea 2020 a fost cel mai greu an, fostului mare rapidist și actual antrenor al echipei Gaziantep FK anul curent i-a adus o veste uriașă. Șumudică a fost ales antrenorul anului 2020 în Turcia, iar vestea l-a bucurat enorm pe fostul fotbalist român. Antrenorul a declarat, vizibil emoționat, că se simte onorat pentru a primi această distincție și a subliniat faptul că această numire reprezintă foarte mult pentru el, deoarece „cu astea rămâi, banii vin și se duc”:

„Sunt foarte bucuros, vă daţi seama! Până la urmă cu astea rămâi, pentru că banii vin şi se duc. Sunt foarte mulţi antrenori care muncesc, dar nu pot fi toţi premiaţi, normal. Iar când tu te afli printre cei votaţi înseamnă că munca îţi este răsplătită. Le mulţumesc celor din fotbalul din Turcia pentru această onoare pe care mi-au făcut-o. În Arabia Saudită am fost pe locul trei, acum pe locul întâi, înseamnă ceva pentru mine”, a declarat antrenorul român, pentru digisport.ro.

Cum a fost numit Sumudica antrenorul anului 2020 in Turcia
Cum a fost numit Sumudica antrenorul anului 2020 in Turcia

Șumudică nu a avut decât o singură înfrângere în 2020

Echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep FK a terminat anul 2020 pe poziția a patra în Super Lig, la două puncte de Galatasaray. În nu mai puțin de 14 meciuri, echipa antrenată de  Șumudică nu a pierdut decât o singură dată, chiar în prima etapă, în fața liderului, la Istanbul. Pe cealaltă parte, Gaziantep FK a adunat șapte victorii și șase egaluri.

Mai mult, Gaziantep FK este pe locul patru în topul echipelor din Europa cu serii remarcabile de meciuri fără înfrângere. La acest capitol, lider este AC Milan, echipa de pe primul loc din Serie A, cu 26 de jocuri la rând în care nu a fost învinsă. Pe locul 2 este Lyon, cu 14 meciuri fără înfrângere, în timp ce Bayern Munchen, campioana Europei, este pe locul 5, cu 11 meciuri la rând fără înfrângere, la egalitatea cu Liverpool, scriu cei de la Digisport.

Cum a scăpat Marius Șumudică de coronavirus

La începutul lunii noiembrie, Marius Șumudică anunța că întreaga lui familie a fost infectată cu virusul COVID-19, iar el și fiul său mai mare sunt singurii care au reușit să ocolească virusul necruțător.

„Fiul meu este cu mine, nici unul nu avem nimic. Am fost testat de foarte multe ori, așa este protocolul aici, în Turcia. Toate testele au ieșit negative. Dar, din păcate, întreaga mea familie care se află în România are covid-19. Până acum, toți au avut simptome ușoare – dureri musculare, în primul rând. De ieri au început să își piardă gustul și mirosul. Sunt foarte îngrijorat, în special pentru părinții mei. Sper să trecem cu bine peste această perioadă”, declara la momentul respectiv Marius Șumudică, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI