VIDEO EXCLUSIV

Regizorul filmului care spune povestea trupei Phoenix vrea să înceapă un nou proiect: ”Nu vreau să divulg totul înainte!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 02.05.2023, 18:41

Regizorul Cristian Nema are planuri mari, după succesul filmului care spune povestea trupei Phoenix! Cristian este cineast și producător de film, dar, în egală măsură, este și unul dintre puținii fotografi români, acreditați pe celebrul covor roșu, de gală, al Festivalului de la Cannes.

Mai mult decât atât, este cel mai mare colecționar de filme românești și, de asemenea, posesorul unei colecții de afișe. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, producătorul filmului Phoenix ne-a dezvăluit că vrea să mai realizeze încă un documentar!

Nu vrea să divulge totul înainte

Până la vârsta de 36 de ani, Cristian Radu Nema a arătat că dacă vrei cu adevărat să lupți pentru visul tău, acesta se va împlini! Este dovada clară că nimic nu poate fi imposibil, dacă depui suficient efort.

Astfel, este unul dintre cei mai solicitați fotografi din țară, dar și de peste ocean, și a realizat mai multe filme, printre care, cel mai cunoscut, ”Phoenix”. Acum, regizorul are alte planuri mari. Nu vrea însă să divulge totul înainte!

Câtă muncă este în spatele succesului său!

“Este o vorbă între cineaști: “Ne vedem pe ecran!”. Până la urmă, nu are relevanță ce este în spatele muncii sau ce este în spatele acelui rezultat, care este acolo pe ecranul cinematografului sau pe hârtie, ci contează ce rămâne.

Prin ce ai trecut, cu cine ai stat de vorbă, de ce ai plâns și cu cine te-ai bucurat, acestea le ții pentru tine. În esență, contează ce rămâne! Cineva spunea că cel care rămâne în picioare, la final, este cel care a câștigat!

Asta îmi doresc, ca lucrurile pe care le fac, fie că sunt fotografii, filme sau paticipări, la astfel de evenimente, acestea să rămână!”, ne-a declarat, în exclusivitate, regizorul, pentru Impact.ro.

Citește și Revoltă în trupa Phoenix din cauza nunții lui George Simion. Acuze grave pentru Nicu Covaci!

Care va fi următorul proiect, după regizarea filmului “Phoenix”

Cristi Nema ne-a mai declarat, pentru Impact.ro: “Am învățat să vorbesc despre proiectele mele doar după ce sunt finalizate, pentru că despre toate care am vorbit, la viitor, că le voi face, nu le-am mai făcut.

Nu sunt superstițios, dar vreau ca energia să se ducă în creația produsului finit, ca apoi, să spun: “E gata! Veniți să vă bucurați de el!”. Mi-aș dori să spun, dar și dacă aș spune, nu știu dacă aș atrage ceva pozitiv sau, mai degrabă, ceva negativ: “Iar Nema vine cu proiectele lui grandioase!”, aș vrea mai mult să se spună: “Iar a reușit! Bravo!”. Din cauza asta nu îmi doresc să spun ce aș vrea să fac, ci ce am făcut!”.

Video: Daniel Bălan

Citește și Nicu Covaci de la Phoenix a făcut în zadar contestație pentru pensia de compozitor: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe