Regina Elisabeta arată mai rău ca niciodată. Cele mai recente imagini cu suverana, îngrijorătoare

Stan Filon 14.10.2021, 10:58
Regina Elisabeta arată mai rău ca niciodată. Cele mai recente imagini cu suverana, îngrijorătoare

Ultima apariție în public a Reginei Marii Britanii a lăsat un gust amar supușilor săi, după ce Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston, iar starea sa de sănătate nu părea a fi chiar cea mai bună. La 95 de ani, suverana începe să-și arate vârsta.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arată mai rău ca niciodată

Britanicii și nu numai au rămas cu gura căscată atunci au văzut-o pe Regina Elisabeta a II-a în baston. Suverana a luat parte la o ceremonie ținută la Westminster Abbey, cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Pentru a merge mai puțin, Regina Elisabeta a II-a nu a intrat pe intrarea principală, ci pe una laterală, mai aproapiată de altar. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze starea de sănătate a Reginei.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arata mai rau ca niciodata
Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arata mai rau ca niciodata

A apărut în baston

Cu toate acestea, Elisabeta a II-a nu a renunțat la stilul său vestimentar. Elisabeta a II-a a purtat o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată. Regina adoră să poarte nuanţe aprinse şi a putut fi văzută cu paltoane în toate culorile curcubeului și face acest lucru cu un scop. “Dacă port bej, nimeni nu va şti cine sunt”,  declara monarhul într-un interviu pentru presa din Regat.

Elisabeta este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și s-a bucurat în general de o sănătate bună în cele peste aproape șapte decenii de domnie. Ultima dată când a fost văzută în baston a fost în anul 2004, însă atunci avea un motiv întemeiat. Tocmai ce se operase la genunchi.

Și atunci a suportat dureri groaznice și a amânat operația cât de mult a putut, deoarece se temea că perioada de recuperare va fi una destul de îndelungată și nu își va putea onora toate îndatoririle. S-a operat într-un final, iar intervenția chirurgicală a fost un succes.

În luna mai a anului viitor este planificat jubileul de platină al reginei, care va marca 70 de ani de când a urcat pe tron. Regina a trecut printr-o perioadă neagră din viața sa, după ce în luna aprilie s-a despărțit de partenerul său de viață. Prințul Philip a decedat în luna aprilie, la 99 de ani, iar în presă au apărut informații care spuneau că acesta ar fi fost răpus de coronavirus.