Regina Elisabeta arată mai rău ca niciodată. Cele mai recente imagini cu suverana, îngrijorătoare

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 14.10.2021, 10:58
Regina Elisabeta arată mai rău ca niciodată. Cele mai recente imagini cu suverana, îngrijorătoare

Ultima apariție în public a Reginei Marii Britanii a lăsat un gust amar supușilor săi, după ce Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston, iar starea sa de sănătate nu părea a fi chiar cea mai bună. La 95 de ani, suverana începe să-și arate vârsta.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arată mai rău ca niciodată

Britanicii și nu numai au rămas cu gura căscată atunci au văzut-o pe Regina Elisabeta a II-a în baston. Suverana a luat parte la o ceremonie ținută la Westminster Abbey, cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Pentru a merge mai puțin, Regina Elisabeta a II-a nu a intrat pe intrarea principală, ci pe una laterală, mai aproapiată de altar. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze starea de sănătate a Reginei.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arata mai rau ca niciodata
Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii arata mai rau ca niciodata

A apărut în baston

Cu toate acestea, Elisabeta a II-a nu a renunțat la stilul său vestimentar. Elisabeta a II-a a purtat o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată. Regina adoră să poarte nuanţe aprinse şi a putut fi văzută cu paltoane în toate culorile curcubeului și face acest lucru cu un scop. “Dacă port bej, nimeni nu va şti cine sunt”,  declara monarhul într-un interviu pentru presa din Regat.

Elisabeta este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și s-a bucurat în general de o sănătate bună în cele peste aproape șapte decenii de domnie. Ultima dată când a fost văzută în baston a fost în anul 2004, însă atunci avea un motiv întemeiat. Tocmai ce se operase la genunchi.

Și atunci a suportat dureri groaznice și a amânat operația cât de mult a putut, deoarece se temea că perioada de recuperare va fi una destul de îndelungată și nu își va putea onora toate îndatoririle. S-a operat într-un final, iar intervenția chirurgicală a fost un succes.

În luna mai a anului viitor este planificat jubileul de platină al reginei, care va marca 70 de ani de când a urcat pe tron. Regina a trecut printr-o perioadă neagră din viața sa, după ce în luna aprilie s-a despărțit de partenerul său de viață. Prințul Philip a decedat în luna aprilie, la 99 de ani, iar în presă au apărut informații care spuneau că acesta ar fi fost răpus de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...