Regina Elisabeta a II-a, mesaj important în plină criză de coronavirus! Cum și-a făcut apariția Suverana , la 93 de ani, în fața britanicilor. Video

Regina Elisabeta a II-a le-a transmis cetățenilor din Marea Britanie un mesaj cât se poate de important. În plină criză de coronavirus, Suverana Angliei s-a retras la Castelul Windsor și le-a adresat un mesaj de-o deosebită importanță locuitorilor.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj important în plină criză de coronavirus!

Regina Elisabeta a II-a, mesaj important în plină criză de coronavirus! Cum și-a făcut apariția Suverana , la 93 de ani, în fața britanicilor. Video

Regina Elisabeta a II-a le-a transmis cetățenilor britanici un mesaj de încurajare, pe timpul pandemiei

Regina Elisabeta a II-a le-a adresat cetățenilor un mesaj cât se poate de important, în plină pandemie. În vârstă de 93 de ani, aceasta le-a vorbit, duminică, supușilor coroanei britanice mai multe încurajări. A comparat situația în care ne regăsim, la nivel mondial, cu starea de război. Însă, Regina Angliei a admis că este o amenințare cu totul diferită, cea cu care se confruntă în prezent și Marea Britanie. De asemenea, a marcat în acest mod și un moment istoric. Asta deoarece a fost al cincilea moment din viața de suveranitate în care s-a adresat poporului său, în mod direct, printr-un mesaj oficial.

„Îmi aminteşte de primul meu discurs transmis, cel din 1940, ajutată de sora mea. Eram copii, când am vorbit de aici, de la Windsor, copiilor care au fost evacuaţi din casele lor şi trimişi departe pentru siguranţa lor”, a transmis Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Video. Cum și-a făcut Suverana apariția, la 93 de ani, în fața britanicilor

În cele aproape șapte decenii de când domnește pe tronul Angliei, Regina Elisabeta a avut o adresare oficială pentru cetățeni, în plină criză sanitară. La rândul ei aceasta se află în izolare, după ce Prințul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19.

În mod surprinzător, așa cum au remarcat mulți, în adresarea video oficială, Suverana Angliei arăta foarte bine. Au existat în ultima perioadă și anumite îngrijorări legate de starea acesteia de sănătate, mai ales că a ajuns la o vârstă atât de înaintată, de 93 de ani. Și Regina Elisabeta a II-a se păzește în prezent de orice cauză de infectare cu noul virus. Le-a mulțumit și celor aflați în serviciul medical, pentru serviciul adus. În Marea Britanie există peste 5.000 de decese confirmate, din pricina SARS-COV-2.

„Împreună luptăm împotriva acestei pandemii. Şi vreau să vă reasigur că, dacă vom rămâne uniţi şi hotărâţi, vom depăşi aceste momente. Vom reuşi. Şi succesul va aparţine tuturor. Trebuie să ne consoleze gândul că, deşi este posibil să mai avem de îndurat, se vor întoarce zilele mai bune. Vom fi din nou împreună cu prietenii, cu familiile. Ne vom reîntâlni din nou”, a mai transmis Suverana Angliei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI