Reduceri substanţiale la Lidl, începând de azi. Care sunt produsele cu preţuri foarte mici

Ana Anitoiu 17.05.2021, 16:09
Reduceri substanţiale la Lidl, începând de azi. Care sunt produsele cu preţuri foarte mici

Reduceri substanţiale la Lidl, începând de azi, 17 mai. Lanțul german de magazine a anunțat noi oferte la unele alimente, băuturi și produse de igienă. Iată ce poți cumpăra la prețuri foarte mici.

Care sunt produsele reduse substanțial la Lidl

Conform ofertei săptămânale ce a fost anunțată de Lidl, unele alimente precum brânzeturi, sosuri și dulciuri pot fi cumpărate la prețuri reduse cu până la 30%. Altele au oferte de tipul ”două plus una gratis” sau ”reducere de 70% la a doua bucată”. De exemplu, amatorii de salată de icre cu ceapă pot cumpăra trei cutii de la Nautica, la prețul redus pentru două. Adică de 2,38 de lei fiecare, în loc de 3,57 de lei.

Și pentru cei cărora le plac alunele de pădure sau nucile de Macadamia, Lidl a dat o veste bună. Prin activarea cupoanelor aferente în aplicație, clienții pot beneficia, până miercuri,  de prețul de 9,69 de lei în loc de 13,99 lei, la primele, și de 12,99 în loc de 19,99 lei, la ultimele. La fistic decojit, reducerea este de 25%.

Reduceri substantiale la Lidl, incepand de azi. Care sunt produsele cu preturi foarte mici
Reduceri substantiale la Lidl, incepand de azi. Care sunt produsele cu preturi foarte mici

Cumpărături în cantități mari la Lidl

De asemenea, Lidl a dat startul la ”Super săptămâna cantității” și a scos la vânzare produse în cantități mari, la prețuri avantajoase. De exemplu, un pachet de unt german de la Milbona, la 500 de grame, costă 13,99 de lei. Stocul este limitat. Clienții pot beneficia și de 120 de grame gratis la un pachet cu pulpe superioare de pui. Iubitorii de pizza pot cumpăra pachete congelate de câte patru bucăți la 350 de game fiecare, la prețul de 16,99.

De asemenea, Lidl are prețuri reduse la sortimente de înghețată Bon Gelati și Galatelli. La paste Culinea a aplicat o reducere de20%, iar la Tortelloni Chef Select, una de 25%. Și cei care visează la ceva dulce au oferte de luat în considerare: un pachet mare de praline fructe de mare se vinde la prețul de 15,99 de lei, în timp ce, pentru un desert de casă, pișcoturile italienești ce se pot folosi la un tiramisu, de la Sondey, se găsesc la 5,99 lei, un bidon de lapte Zuzu de doi litri, la 8.35 de lei, iar smântâna pentru frișcă de la Pilos, la 8,99 lei.

La produsele de igienă, în magazinele Lidl din țară se găsesc oferte precum: 16 role de hârtie igienică Floralys la 11,99 lei, două role de prosoape de hârtie de câte 200 de foi fiecare la 6,99 lei, detergent lichid Maxi Trat de cinci litri la 32,99 de lei, gel de duș Cien de un litru la 6,99 lei, potrivit site-ului Lidl. Citește AICI unde a fost construit primul magazin Lidl din România!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI