„Rednic voia să desființez Dinamo”. Acuzații incredibile împotriva fostului antrenor

Andrei Cezar 29.12.2021, 10:03
„Rednic voia să desființez Dinamo”. Acuzații incredibile împotriva fostului antrenor

Acuzații grave la adresa lui Mircea Rednic. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului Dinamo a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre plecarea „Puriului” și problemele pe care le-ar fi avut echipa dacă acesta ar fi rămas pe banca tehnică. Mureșan spune că dacă ar fi făcut ce i-a cerut Rednic, atunci Dinamo s-ar fi desființat. În plus, oficialul câinilor a explicat și de ce îl tot critica Rednic pe portarul Iliev. Are legătura cu fiica sa.

Acuzații incredibile ale lui Iuliu Mureșan la adresa lui Mircea Rednic: „Voia să desființez Dinamo”

Iuliu Mureșan a declarat, într-un interviu acordat postului Digi Sport, că Mircea Rednic ar fi vrut să dea afară 19 jucători, ceea ce ar fi însemnat desființarea lui Dinamo dintr-o singură semnătură. Iar administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare nu a vrut să-și asume acest lucru.

De altfel, până acum singurul jucător care a plecat de la Dinamo este Tomas Vestenicky, fotbalist adus de fostul tehnician al alb-roșilor.

Rednic a vrut să rezilieze cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să desființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Motivul ascuns pentru care Rednic voia să scape de Iliev

Mircea Rednic l-a criticat în repetate rânduri și pe portarul Plamen Iliev. Se pare că bulgarul nu era pe placul „Puriului” pentru că, în urmă cu ceva timp, a încheiat colaborarea cu fiica lui Rednic, care îi era impresar, mai spune Iuliu Mureșan.

Iliev mi-a spus că vrea să plece la iarnă, Rednic nu-l plăcea, a fost o tensiune între ei. Rednic nu voia să se bazeze pe Iliev, spunea că e prea scund. Iliev a avut-o agent pe Luana (n.r. – fiica lui Rednic). Când a plecat în Bulgaria, Iliev a plecat cu un alt impresar, un bulgar. Cred că asta a fost problema. Rednic a spus că vrea să-l schimbe încă din prima săptămână” – Iuliu Mureșan.

„L-am demis pe Rednic pentru că era un om foarte negativist”

Administratorul special al lui Dinamo a mai declarat că se consideră și el vinovat pentru situația în care a ajuns echipa, însă a mărturisit că anumite decizii importante au fost luate fără acordul său.

Bineînţeles că şi eu sunt vinovat. În afară de suporteri, care n-au nicio vină şi care ajută, în rest toţi sunt vinovaţi. Dar nu am putut să fac tot ce voiam la Dinamo. Nici pe Bonetti nu l-am adus eu şi nici pe Mircea Rednic nu l-am adus eu. Când am venit eu, la 5 iulie, mi s-a spus că s-a vorbit deja cu Bonetti. Eu am spus că n-a mai antrenat de cinci ani, dar n-am avut ce face.

Şi după aceea cu Mircea Rednic am aflat din presă. În anumite probleme s-au băgat alţii şi tocmai de aceea am luat-o pe cont propriu acum la sfârşit şi l-am demis pe Mircea Rednic pentru că e un om foarte negativist, şi-a dezbinat lotul”, a mai spus Mureșan.

Urmăriți Impact.ro și pe