Cum a ajuns Mircea Rednic să fie dat afară de la Dinamo. ”Nici nu trebuie vot”

Badea Violeta, Mirabela Năstase 21.12.2021, 18:58
Cum a ajuns Mircea Rednic să fie dat afară de la Dinamo. ”Nici nu trebuie vot”

Anunțul momentului în Liga 1. După ce au avut un parcurs rușinos și au încheiat anul pe penultimul loc, dinamoviștii au decis să-i rezilieze contractul lui Mircea Rednic. Se pare că administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, ar fi avut un cuvânt greu de spus la îndepărtarea antrenorului. Iată cum a ajuns „Puriul” să fie dat afară de la Dinamo și cine îi va lua locul!

Mircea Rednic, demis de la Dinamo

Dinamo a avut un an de coșmar. Câinii au terminat 2021 pe locul 15 în Liga 1, iar Iuliu Mureșan a luat hotărârea de a-l demite pe Mircea Rednic. Ulterior, decizia a fost făcută publică pe pagina oficială de Facebook a clubului. În urmă cu puțin timp, administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat cum a ajuns antrenorul să fie dat afară.

„Decizia a fost luată în cursul zilei de azi și contra semnată de noi. Așteptăm mult mai mult de la Mircea Rednic. Însă situația sportivă în care ne aflăm nu ne-a permis să avem mai multe prententii să continaum. Administratorul special a făcut acrasta propunere și noi am fost alături de el. Suntem împreună și sperăm că avem în continuare pe suporterii alături de noi.

Am avut chiar și unele discuți cu ei. Nu trebuie să existe vot pentru această decizie. Flavius Stoican a fost propus de Iuliu Mureșan, au fost și alte nume pe lista, însă domnul Stoican a fost ales pentru că a fost considerat în bun motivator

În ceea ce privește jucătorii și anunțurile făcute de domnul Mircea Rednic, căruia i s-a comunicat decizia conform contractului semnat, lucrurile rămân blocate și așteptăm părerea noului antrenor. Singurii care au plecat sunt Vestenicky și Gluhakovic. În rest urmează să existe o comunicare cu noul antrenor. Îi ascultăm părerea și vom lua decizia în funcție de discuțiile cu dansul”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate, pentru Playsport.ro.

Conflict mai vechi intre Mircea Rednic si Iuliu Muresan
Conflict mai vechi intre Mircea Rednic si Iuliu Muresan

Conflict mai vechi între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Se pare că între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic ar exista un conflict mai vechi. Între cei doi ar exista tensiuni încă de pe vremea când antrenorul se afla pe banca celor de la CFR Cluj.

În urmă cu opt ani, ei au colaborat pentru o foarte scurtă perioadă de timp. La vremea aceea, Mircea Rednic a fost dat afară de la actuala campioană tot de Iuliu Mureșan, după ce a avut un conflict cu căpitanul clujenilor de atunci, Cadu. Așa ca nu e de mirare că cei doi nu au avut o colaborare lungă și fructuasă la Dinamo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...