Recuperarea lui Ianis pare să dea roade. Ce spune Gheorghe Hagi despre revenirea fiului său în teren. „Începe să se obișnuiască cu efortul”

Andra Daoud 27.09.2022, 18:26
Recuperarea lui Ianis pare să dea roade. Ce spune Gheorghe Hagi despre revenirea fiului său în teren. „Începe să se obișnuiască cu efortul”

Ianis Hagi a fost forțat să stea departe de terenul de fotbal în ultimele luni, însă recuperarea sa pare să meargă într-o direcție optimistă. După ruptura de ligament încrucișat anterior, de la începutul anului, Ianis a reluat antrenamentele recent și este mai motivat ca niciodată să revină pe terenul de joc. Ce spune tatăl său despre recuperarea tânărului fotbalist.

Cum decurge recuperarea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a confruntat cu o accidentare care l-a ținut departe de fotbal o perioadă, însă viitorul sună optimist. Tânărul poate reveni pe teren în curând și a reluat recent antrenamentele. Întrebat despre evoluția fiului său, Gică Hagi a declarat că Ianis încă mai are de lucru până când va fi apt de joc, din punct de vedere medical.

„E ultima perioadă care nici asta nu o să fie scurtă, e nevoie de timp. A intrat pe teren, începe să se obișnuiască cu efortul, puterea. Sperăm să revină cât mai repede. Nu știu (n.r. dacă va juca anul acesta), nu sunt acolo. Medicii, staff-ul medical al lor, tot clubul, ei știu mai bine!”, a spus Gică Hagi, la Fotbal Club.

Ianis Hagi este decis să revină mai puternic pe terenul de fotbal, după accidentarea de la începutul anului. Fiul lui Gică Hagi trage din greu la ședințele de recuperare și își ține la curent urmăritorii cu evoluția stării sale de sănătate. Ianis a postat recent câteva fotografii pe rețelele sociale, în care fanii au putut vedea cicatricea cu care a rămas acesta în urma intervenției chirurgicale la genunchi.

Recuperarea lui Ianis pare sa dea roade. Ce spune Gheorghe Hagi despre revenirea fiului sau in teren
Ianis Hagi le-a aratat fanilor cicatricea de la operatie

Ianis Hagi, despre accidentarea suferită

Ianis Hagi a revenit pe terenul de fotbal în luna august, însă nu forțează, ci lasă lucrurile să decurgă firesc. Mijlocașul lui Rangers s-a accidentat în luna ianuarie și mai bine de jumătate de an a stat departe de teren. În urmă cu o lună, fotbalistul în vârstă de 23 de ani declara că nu i-a fost ușor să se refacă, însă familia a fost alături de el.

„Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa.

Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte lung. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, conform as.ro.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe