Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis: „Atunci va reveni pe teren”

Gabriel Peneș 29.08.2022, 11:37
Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis: „Atunci va reveni pe teren”

Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis. Mijlocașul român de la Rangers se află încă în plină recuperare după accidentarea suferită în luna ianuarie la genunchiul drept. Internaționalul de 23 de ani a făcut deja primele antrenamente ușoare, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să-l vadă din nou pe teren. Gigă Hagi a vorbit despre momentul în care fiul său va face acest lucru.

Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis

Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis. Mijlocașul român de la Rangers încă parcurge lungul drum al revenirii pe teren, după accidentarea gravă suferită în ianuarie, într-un meci din Cupa Scoției. Recuperea lui Ianis Hagi a devenit subiectul unui serial întitulat „The Comeback” („Revenirea”), în care sunt prezentate etapele parcurse de internaționalul român între accidentare și sperata revenire pe gazon.

În cel mai nou episod, al cincilea, partea a doua, Ianis a fost filmat în România. El apare făcând primul antrenament de la accidentare, chiar pe terenurile Academiei Hagi de la Ovidiu. Ianis a făcut câteva alergări ușoare, inclusiv cu mingea la picior, dar și mișcări de stretching.

„E minunat! Se spune că nicăieri nu e ca acasă. Aici e casa mea, aici mi-am făcut debutul. Datorez mult acestei Academii și tatălui meu. Să revin aici e ceva special.

Mă încearcă mult emoții. Mă simt bine. E bine să fii înapoi pe teren. A fost un antrenament pozitiv. A fost o zi foarte bună, să fiu sincer”, le-a transmis Ianis urmăritorilor săi.

Gică Hagi, despre situația medicală a lui Ianis: „Atunci va reveni pe teren”
Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept, în ianuarie, într-un meci din Cupa Scoției

„Atunci va reveni pe teren”

Gică Hagi este la curent cu progresele pe care le face fiul său în dificilul proces de recuperare. „Regele”  a dezvăluit că lucrurile merg bine pentru Ianis, dar că revenirea pe teren se va petrece atunci când acesta se va considera pregătit pentru asta.

„Muncește să revină. E bucuros că echipa lui merge bine, s-a calificat în grupele Champions League. Au revenit acolo unde le este locul. Lucrurile merg bine pentru Ianis și când consideră că va fi pregătit, atunci va reveni pe teren”, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă, citat de digisport.ro.

Gică Hagi a fost încântat de prestația jucătorilor săi în ultima etapă din Superligă. Farul a învins campioana, CFR Cluj, chiar pe terenul acesteia, cu 3-1, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a. Constănțenii ocupă prima poziție a clasamentului, cu 15 puncte, la egalitate cu Rapidul lui Adrian Mutu, dar cu un golaveraj superior.

„E o victorie importantă pentru noi, am jucat la CFR în deplasare, o echipă care joacă în Europa. Demonstrăm că avem potențial, căpătăm încredere, nu e ușor să câștigi pe terenul campioanei României. Suntem fericiți că ne-am luptat, e nevoie de luptă în astfel de partide, e nevoie să te aperi bine, am știut să ne apărăm, jucătorii au făcut un meci bun. Am revenit în două meciuri consecutive de la 0-1, e un detaliu important.

Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine. N-am început jocul excelent, trebuie să recunosc, dar, per total, am fost mai proaspeți decât adversarii noștri”, a spus „Regele”, la finalul meciului de la Cluj.

Pe de altă parte, Rangers, echipa lui Ianis Hagi, s-a calificat în grupele Champions League, după o pauză de 12 ani. Scoțienii vor avea parte de o grupă „de foc”, în care vor avea ca adversare pe Ajax, Liverpool și Napoli. Ianis Hagi nu are nicio șansă reală să joace în meciurile din grupă, primele meciuri fiind programate pe 7 septembrie, iar ultimele, pe 1 noiembrie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....