Reacție-surpriză a Violetei Alexandru la poza cu Orban și miniștrii în birou. ”Asta s-ar fi întâmplat pe vremea PSD”

Luiza Moldovan 31.05.2020, 12:03

„Aș fi fost îngrijorată dacă lucrurile ar fi fost mușamalizate, ca pe vremea PSD-ului”. E comentariul Violetei Alexandru, ministrul Muncii, pe tema fotografiei viralizate de la Guvern. Ministrul spune că această greșeală a fost asumată, că nimeni nu a încercat să deturneze adevărul și că, pentru această greșeală, vinovații au plătit, deja.

Violeta Alexandru pe tema fotografiei de la guvern: „Pe vremea PSD-ului, lucrurile ar fi stat cu totul altfel”

Alexandru spune că, pe vremea PSD-ului, lucrurile ar fi stat cu totul altfel cu o astfel de poză. S-ar fi mințit, s-ar fi încercat deturnarea atenției către un alt scandal, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate.

„Este mai bine cu o greșeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode”, spune ministrul, care completează spunând că vorbim aici despre o fotografie asumată, oamenii și-au recunoscut greșeala și și-au asumat criticile publicului, care i-au sancționat dur pentru faptul că tocmai ei, cei care întocmesc legile, nu le respectă.

Violeta Alexandru acreditează ideea că reacția PNL la fotografia de la Guvern se înscrie în limitele decenței și normalității, întrucât pentru acele fapte deja sancțiunile au fost plătite  foto: facebook/ violeta alexandru
Violeta Alexandru acreditează ideea că reacția PNL la fotografia de la Guvern se înscrie în limitele decenței și normalității, întrucât pentru acele fapte deja sancțiunile au fost plătite foto: facebook/ violeta alexandru

„Criticile sunt normale, aș fi fost îngrijorată dacă nu ar fi avut loc”

Ba chiar Violeta Alexandru e de părere că inclusiv criticile din spațiul public s-au situat în normele bunului simț și că ar fi fost de-a dreptul îngrijorată dacă acestea nu ar fi avut loc:

„Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancționată. Reacție firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie mușamalizate.Inclusiv criticile din spațiul public au fost în linia normalității, oamenii spunându-și părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aș fi fost îngrijorată.Este mai bine cu o greșeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare și cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode.Foarte bine că s-a luat atitudine. De final, admit că recunosc până la detaliu, din proprie experiență la Minister pe diverse teme, tactica PSD/surse din interior”, scrie ministrul.

Urmăriți Impact.ro și pe