Reacția genială a lui Alex Bodi pentru fanii care au atacat-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună în apărarea iubitei sale

Iancu Andreea 30.08.2020, 17:32

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au trecut peste perioada în care se certau și se împăcau la scurt timp. Acum, cele două vedete par să aibă o relație minunată. Totuși, gurile rele nu ezită să îi critice pe cei doi, din diferite motive. În ciuda acuzelor, Bodi este mereu alături de Bianca, reușind să aibă reacții inedite la comentariile răutăcioșilor.

Atacuri dure la adresa Biancăi Drăgușanu, rezolvate de Bodi

Atunci când faci parte din showbiz te bucuri de faimă, dar în același timp descoperi și reversul medaliei. Astfel, ești expus vorbelor răutăcioase ale celor din jur. Iar cuplul Alex și Bianca este unul extrem de discutat și analizat de către urmăritorii din mediul online.

Astfel, deciziile celor doi trec prin filtrul fanilor, care de multe ori ajung să critice aspru felul de a fi al vedetelor. Bianca Drăgușanu este de această dată cea despre care unii internauți au comentat într-un mod dur. Dacă înainte frumoasa blondă se lăsa afectată de vorbele celor din jur, acum ea se bucură de grija pe care i-o poartă partenerul. Bodi este cel care i-a ținut departe pe cei care îi critică iubita.

Alex Bodi, răspuns neașteptat la un comentariu de pe Instagram
Alex Bodi, răspuns neașteptat la un comentariu de pe Instagram

Răspunsurile lui Bodi, la comentariile răutăcioase

Galant și fără să folosească un limbaj nepotrivit, Alex Bodi a ținut piept comentariilor răutăcioase de pe contul său de socializare. Astfel, bărbatul i-a luat apărarea partenerei sale.

I m a barbi girl, si Ken poate sa ma mentina! Doamne fereste! Ma bucur ca nu am fete care sa urmeze asa exemplu, scria cineva pe contul lui Bodi.

Ai stat in 3 tari diferite tot degeaba..ca te chinuie engleză ?. Cred ca ar trebui unii copii sa ti mulțumească pt ca nu au părinți cu mentalitatea ta. Pace și toate cele bune, a răspuns Bodi la comentariul răutăcios.

Arata ne si alte femei pe care le ai la „munca”, nu doar pe asta? , menționa altcineva.

Cred ca ai vrut sa-i dai mesaj iubitului tău, să-ți vezi noul tău “birou”??, a fost replica lui Alex Bodi.

El are banii, ea are operatiiile estetice , scria un alt urmăritor.

Iar tu nu ai creier, replica Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...