Simona Halep, primele declaraţii despre nunta cu Toni Iuruc. Ce detaliu a dezvăluit sportiva

Andrei Cezar 08.09.2021, 10:06
Simona Halep, primele declaraţii despre nunta cu Toni Iuruc. Ce detaliu a dezvăluit sportiva

Simona Halep s-a întors de la US Open, acolo unde a fost eliminată în optimile de finală de Elina Svitolina, scor 3-6, 3-6. La sosirea în țară, sportiva română a vorbit pentru prima oară despre căsătoria cu Toni Iuruc, confirmând informațiile potrivit cărora cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele săptămâna viitoare.

Simona Halep a oferit primele detalii despre nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep a vorbit despre cel mai important eveniment din viața personală, la sosirea în țară de la New York, pe Aeroportul Henri Coandă. Sportiva aflată pe locul 13 WTA a mărturisit că este emoționată și fericită, totodată, pentru pasul pe care îl va face.

„Domnul Năstase (nr. – Ilie Năstase) m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos și am emoții, dar sunt diferite față de cele pe care le am la tenis. E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a spus Simona Halep, la revenirea în țară.

Fostul mare tenismen român Ilie Năstase a vorbit recent, la Teo Show, despre evenimentul Simonei Halep.

Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 (spetembrie n.r.), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei (n.r. soția sa)”, a spus primul lider ATP din istorie.

Simona Halep, primele declaratii despre nunta cu Toni Iuruc. Ce detaliu a dezvăluit sportiva
Simona Halep, primele declaratii despre nunta cu Toni Iuruc. Ce detaliu a dezvăluit sportiva

Stere Halep, tatăl Simonei: ”Mă înțeleg foarte bine cu Toni Iuruc”

Despre cununia civilă a vorbit de curând și tatăl Simonei, Stere Halep. El a mărturisit că nu are emoții pentru marele eveniment al fiicei sale.

Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.

Totodată, tatăl Simonei a făcut referire și la viitorul său ginere cu care spune că se înțelege foarte bine.

 „Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”.

Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, într-un local de lux din Mamaia. În preajma evenimentului, în orașul Constanța este forfotă mare.Un apropiat al familiei Halep a oferit detalii despre cununia civilă:

„Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”, a spus acesta, potrivit Prosport.

Urmăriți Impact.ro și pe