Ilie Năstase s-a enervat în timpul interviului pe care îl acorda cu soția sa. Ioana: ”Dacă vrei, poți să pleci”

Ana Anitoiu, Alexandra Chiric 31.08.2021, 13:01

Ilie Năstase s-a enervat în timpul unui interviu pe care îl acorda cu soția sa. Ioana a reacționat imediat cu o replică dură. Bruneta a declarat de față cu el că nu se simte iubită și a explicat de ce a ales să rămână alături de fostul jucător de tenis, în ciuda faptului că acesta a agresat-o.

Ilie Năstase, despre ce apreciază la soția lui

Ilie Năstase a spus că în relația cu Ioana, ea nu a avut niciun interes financiar, deoarece a avut afaceri de la fostul ei soț, cu care a fost căsătorită timp de 24 de ani. În plus, fostul sportiv a vorbit și despre ce altceva apreciază la ea.

”Dacă am avut și eu niște bani acolo, asta nu înseamnă că a stat cu mine pentru bani! E sinceră, este o fată credincioasă! M-a convins și pe mine. Nu am văzut atâtea mănăstiri nici când eram copil. Am fost la toate mânăstirile din România.

Prima dată când am văzut-o, am invitat-o la o băutură și ea nu bea. Am insistat! I-am spus că divorțez, m-a întrebat de două ori data, ca să nu mint”, a spus Ilie Năstase, la Kanal D.

Ilie Nastase s-a enervat in timpul interviului pe care il acorda cu sotia sa
Ioana si Ilie Nastase

Ilie Năstase, convins că Ioana îl iubește

Fostul mare jucător de tenis a mai spus că soția lui i-a demonstrat că îl iubește și că între ei doi nu este vorba despre o dragoste falsă. Ilie Năstase a dezvăluit că amândoi sunt familiști și că ar vrea să aibă o fetiță împreună, dar a precizat că nu știe dacă mai este posibil.

”Într-o relație, sunt urcușuri și coborâșuri. Dacă stăm împreună, înseamnă că m-a iertat cu adevărat. La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt. Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine.”, a mai spus Ilie Năstase.

Soția lui Ilie Năstase, declarație dură de față cu el

Pe de altă parte, soția lui, îmbrăcată într-o rochie roșie cu umerii descoperiți și cu un buchet imens de trandafiri albi în brațe, a oferit o altă variantă a poveștii. Bruneta a spus că nu știe dacă la această vârstă mai poate fi vorba despre dragoste, ci mai important este să existe un partener grijuliu. A adăugat că nu se simte iubită și că nu s-a așternut armonia în relația lor.

”Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut era mai altfel, mai plin de viață. S-a schimbat mult. De această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu îl duc la medic, eu stau cu el tot timpul.

Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu. Nu sunt geloasă, dar mă supăr dacă mă înjosești.

Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de el. Familia mea îl iubește și îl respectă. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el”, a mai spus Ioana Năstase.

De ce s-a enervat Ilie Năstase în timpul interviului

La un moment dat, în timpul interviului, Ilie Năstase și-a pierdut cumpătul. Când soția lui a fost întrebată despre decizia ei de a renunța la divorț, fostul jucător de tenis s-a făcut foc și pară.

”De asta m-ai adus aici? Pentru treaba asta? Că nu veneam dacă știam, vorbesc serios. Ce e asta?”, a spus Ilie Năastase.

”Adică? Dacă vrei, te poți ridica și continui eu.”, a reacționat imediat Ioana Năstase.

Bruneta a mai spus că dacă ar fi fă descrie într-un singur cuvânt relația pe care o are cu fostul jucător de tenis, acesta ar fi ”luptă”. Răspunsul n-a fost pe placul lui Ilie Năstase. ”Cu mine n-are ce să lupte”, a reacționat el.

Mai târziu, Ilie Năstase i-a atras atenția jurnalistei că întrebările ei sunt personale și că nu are de ce să împartă aceste detalii cu toată lumea, mai ales că ”nu e bine să fii atât de deschis”, în special în România.

Urmăriți Impact.ro și pe