Lovitură mare pentru Prinţul William. Ce vrea Harry ca fratele său să facă pentru a se întoarce acasă

Cătălina Burghelea 07.11.2021, 18:48
Lovitură mare pentru Prinţul William. Ce vrea Harry ca fratele său să facă pentru a se întoarce acasă

Prințul Harry a supărat Familia Regală Britanică în momentul în care a ales să se mute cu Meghan Markle într-un conac în California, SUA. Ducele de Sussex a renunțat la toate avantajele de a fi prinț pentru a fi alături de persoana iubită. Totuși, fiul cel mic al Prințului Charles nu exclude o revenire în sânul familiei sale. Iată ce vrea Harry ca fratele său William să facă pentru a se întoarce acasă. Condiția impusă de duce îl va supăra teribil pe Prințul William.

Lovitură pentru Familia Regală Britanică

Ducele de Sussex ar vrea ca fratele său William și tatăl său Charles să-l „implore” să se întoarcă în Marea Britanie. Experții speculează că prințul Harry caută să-i facă pe prințul William și pe prințul Charles să-l „implore” pentru întoarcerea sa în UK. Această afirmație a fost prezentată de editorul Daily Mail, Richard Eden.

Ce vrea Prințul Harry ca fratele său să facă pentru a se întoarce acasă

În timpul conversației sale cu Palace Confidential, jurnalistul a spus despre soțul lui Meghan Markle că „i-ar plăcea absolut!” să revină în sănul familiei regale, însă cu o condiție, care vine ca o lovitură pentru conservatorul de William.

„Dacă Familia Regală îl imploră să revină, spunând: ‘Te rog, întoarce-te de la Montecito, avem nevoie de tine’, prințul Harry ar fi încântat să o facă”, a declarat Richard Eden, editor Daily Mail.

Meghan Markle și prințul Harry i-au cerut ceva neașteptat reginei
Meghan Markle și prințul Harry, alături de regina Elisabeta a II-a

Om-cheie din Daily Mail rupe tăcerea

Totuși, Eden crede că o astfel de rugăminte nu va avea loc.

„Nu cred că va fi vreo chemare disperată din California”, a clarificat jurnalistul, motivul fiind că există „o mulțime de alți membrii regali care ar putea interveni”, dacă Regina Elisabeta a II-a renunță la tron.

„Sunt alții care ar putea interveni, dacă ar fi nevoie, evident cei din Cambridge, Ducesa de Cornwall. Chiar și Prințesa Anne își va face întotdeauna datoria”, a adăugat Richard Eden. Așa că „nu cred că va fi vreun apel disperat către California”, a încheiat expertul, potrivit The News.

Regina Elisabeta a II-a se confruntă cu probleme de sănătate

Regina Elisabeta a II-a i-a îngrijorat pe britanici, în ultima perioadă, după ce a ajuns la spital. În vârstă de 95 de ani, suverana a fost sfătuită de medici să se odihnească mai mult. Astfel, monarhul a trebuit să anuleze orice deplasare oficială timp de cel puțin două săptămâni. În schimb, are voie să se ocupe doar de ”mici sarcini”, precum audiențe în videoconferință. Recent, Majestatea Sa a apărut zâmbitoare în mediul online, unde a discutat cu poetul englez David Constantine, căruia i-a acordat Medalia de Aur pentru Poezie.

Monarhul și-a anulat călătoria la conferința COP26

Pe de altă parte, Regina și-a anulat participarea fizică la conferinţa ONU despre climă, COP 26, de la Glasgow. Totuși, Elisabeta a II-a a transmis un mesaj video în care i-a îndemnat pe liderii lumii să se ridice deasupra politicilor din prezent și să ia măsuri.

”Niciunul dintre noi nu va trăi veșnic. Nu facem asta pentru noi, ci pentru copiii noștri și pentru copiii copiilor noștri și pentru urmașii lor”, a precizat suverana, care a amintit că Prințul Philip era foarte interesat de tema schimbării climatice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...