Reacția halucinantă a Margheritei de la Clejani, după noul scandal în care este implicată. Poliția a fost chemată de urgență

Ana Anitoiu 16.09.2020, 18:36
Reacția halucinantă a Margheritei de la Clejani, după noul scandal în care este implicată. Poliția a fost chemată de urgență

Margherita de la Clejani a avut o reacție halucinantă, după noul scandal în care este implicată. Poliția a fost chemată de urgență, în urma conflictului.

După ce ar fi agresat fizic și verbal două femei, Margherita de la Clejani a fost confruntată de reporterii emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, la magazinul ei.

Cum a reacționat Margherita de la Clejani, după noul scandal în care este implicată

Margherita de la Clejani neagă toate auzațiile, în ciuda declarațiilor celor două femei și în ciuda unui comunicat al Poliției.

„Nu este adevărat. Sunt aici la magazin, vezi ce fac. Eu iubesc și respect toate ființele de pe această planetă și iubesc cel mai mult Poliția Română. E în regulă, nu are caracter public (n.r. dosarul penal). O să răspund când vei fi îmbrăcat mai adecvat”, i-a spus Margherita de la Clejani unui jurnalist.

Reacția halucinantă a Margheritei de la Clejani, după noul scandal în care este implicată. Poliția a fost chemată de urgență

După noul scandal în care a fost implicată Margherita de la Clejani, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a arătat comunicatul transmis, miercuri, de Poliție.

În urma incidentului, polițiștii continuă să efectueze cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ce au dus la izbucnirea conflictului între Margherita de la Clejani și cele două femei.

Cum a intrat din nou Margherita de la Clejani în vizorul Poliției

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are o croitorie în apropierea unei firme de imobiliare și vizitează destul de des sediul acesteia, pentru a discuta cu cel care a ajutat-o, la un moment dat, să achiziționeze un apartament, potrivit gandul.ro.

Miercuri, Margherita de la Clejani a avut un conflict cu două angajate ale acestei firme. Femeile susțin că artista era „beată sau drogată”.

Conform surselor gandul.ro, Margherita de la Clejani ar fi zgâriat-o pe una dintre cele două femei, iar pe cealaltă ar fi amenințat-o. „Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, i-ar fi spus ea.

În luna mai a acestui an, Margherita de la Clejani a făcut un accident rutier, în București, după ce a consumat atunci substanțe interzise, înainte de a se urca la volan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...