Margherita de la Clejani, din nou în vizorul Poliției. Ce a putut să facă de această dată artista. Acuzații extrem de grave

Ana Anitoiu 16.09.2020, 17:01
Margherita de la Clejani, din nou în vizorul Poliției. Ce a putut să facă de această dată artista. Acuzații extrem de grave

Margherita de la Clejani a ajuns din nou în vizorul Poliției. Ce a putut să facă de această dată artista este de necrezut.

Cum a intrat Margherita de la Clejani din nou în vizorul Poliției

Margheritei de la Clejani i s-a deschis un dosar pentru lovire și alte violențe. Se pare că artista i-a bătut și amenințat pe angajații unei firme imobiliare.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (Margherita de la Clejani, n.r.) și angajatele unei societăți comerciale.

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, arată un comunicat ce a fost transmis de Poliție.

Margherita de la Clejani, din nou în vizorul Poliției. Ce a putut să facă de această dată artista. Acuzații extrem de grave

Ce acuzații i se aduc Margheritei de la Clejani

Margherita de la Clejani, care are o croitorie în apropierea acelei firme de imobiliare, vizitează destul de des sediul acesteia, pentru a discuta cu cel care a ajutat-o, la un moment dat, să cumpere un apartament, potrivit gandul.ro.

Miercuri, Margherita de la Clejani a avut un conflict cu două angajate ale acestei firme de imobiliare. Cele două femei care o acuză pe fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani că le-a agresat verbal și fizic susțin că tânăra artistă era „beată sau drogată”.

Potrivit surselor gandul.ro, Margherita de la Clejani ar fi zgâriat-o pe una dintre cele două angajate ale firmei de imobiliare, iar pe cealaltă ar fi amenințat-o. „Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi strigat Margherita de la Clejani la una dintre cele două femei.

După acest conflict pe care l-au avut cu Margherita de la Clejani, cele două angajate ale firmei de imobiliare au sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii au intervenit la fața locului, însă până când au ajuns, artista plecase.

În urma acestui incident, vor fi analizate imaginile ce au fost surprinse de camerele de luat vederi de la locul scandalului.

Margherita de la Clejani va fi chemată pentru a da declarații referitoare la acest conflict cu cele două femei. Ea se alege și cu un dosar penal.

În luna mai, Margherita de la Clejani a făcut un accident de mașină, în București. Tânăra artistă a consumat atunci substanțe interzise, înainte de a se urca la volan.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram, după scandalul provocat de accidentul fiicei sale.

Rezultatele de la INML au confirmat faptul că în organismul Margheritei se aflau substanțe interzise, în ziua în care a făcut accidentul rutier. Tânăra s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, o amendă, dar și un val de critici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...