Gestul impresionant pe care l-a făcut Viorica de la Clejani, în public, pentru fiica sa. Ce a ținut artista să le transmită tuturor despre Margherita

Redacția IMPACT 07.08.2020, 09:43

Fiecare mamă din lume își iubește copilul ca pe nimeni altul, iar indiferent de situație, e bine să știi că părinții tăi vor fi mereu alături de tine. De acest lucru se bucură și Margherita de la Clejani, chiar și în ciuda întregului scandal cu drogurile prin a trecut ea, cât și familia sa.

Ce spun părinții Margheritei despre fiica lor

Se poate spune că Margherita are cei mai buni părinți din lume. Astăzi, de ziua ei, bruneta se simte norocoasă să îi aibă alături pe cei dragi ei, deși viața nu a fost prea blândă cu ea în ultimele luni. Viorica și Ioniță de la Clejani au mai multe mesaje emoționante, cu prilejul aniversării fiicei lor.

„La multi ani fata noastra frumoasa! Te iubim si iti promitem ca o sa te protejam pana la ultima noastra suflare !
Suntem mandri de tine!”, au scris Viorica și Ioniță de la Clejani, pe pagina lor oficială de Facebook.
Cei doi muzicanți își susțin fiica indiferent de situație, atât profesional, cât și personal.

Tot pe această pagină de Facebook a fost distribuit și videclipul muzical al Margheritei, „Elicopter”, lansat oficial pe 20 iulie.

„E zi de sarbatoare ! La multi ani,Marga ? ! Iti dorim sanatate si noroc, intelepciune si inspiratie, bucurii si satisfactii pretutindeni unde pasii tăi se vor indrepta. Sa fii fericită , Margherita !”, au mai scris părinții Margheritei, ocazie cu care aceasta împlinește 28 de ani.

Reamintim cititorilor că în urmă cu aproximativ trei luni, Margherita de la Clejani a avut un accident rutier în Capitală, după ce a consumat o serie de mai multe substanțe interzise înainte de a se urca la volanul mașinii. Fiica lăutarilor a fost nevoită să recunoască într-un final acest lucru și asta pentru că rezultatele de la INML au confirmat faptul că în organismul său se aflau aceste substanțe pe care nu avea voie să le consume, potrivit cancan.ro.