Reacția cutremurătoare a soției lui Nelu Ploieșteanu, când a aflat că a murit: ”Nu se poate vorbi cu ea”. Imaginea unei dureri imposibil de descris în cuvinte EXCLUSIV

Oana Pascaru 02.04.2021, 13:20

Reacția soției lui Nelu Ploieșteanu, când a aflat că a murit. Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu temutul virus Covid-19, în această dimineață. Soția celebrului lăutar, care se pregătea pentru parastasul de trei ani al fiului lor, Mihăiță, este un munte de durere.

Reacția soției lui Nelu Ploieșteanu, când a aflat că a murit

Am vorbit astăzi dimineață cu Elena, soția lui Nelu, este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înțelegi, nu se poate vorbi cu ea acum, ne-a declarat Nicu Gigantul, prietenul de suflet al lui Nelu Ploieșteanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Am vorbit astăzi dimineață cu soția lui Nelu și este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înțelegi, nu se poate vorbi cu ea acum, a declarat și artistul Nicu Gigantul.

Vestea că Nelu Ploieșteanu a încetat din viață a tulburat întreaga țară, cu atât mai mult cu cât artistul a părăsit această lume la doar opt zile de la decesul ”Reginei muzicii lăutărești!” Cornelia Catanga. Ambii au pierdut lupta cu temutul virus, Covid-19. Contactat de reporterii impact.ro, Nicu Gigantul, artistul care o nășise pe una dintre cele patru fiice ale lui Nelu Ploieșteanu, ne-a spus, printre lacrimi:

Sunt foarte supărat de moartea cumătrului meu. Viața este tare grea. Am vorbit dimineață cu soția lui Nelu și este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înțelegi, nu se poate vorbi cu ea acum. Au plecat cu toții la spital. Soția cere să îi facă din nou testul COVID-19, în speranța că va ieși negativ și îl vor înmormâna creștinește. Eu i-am botezat lui Nelu fata și un nepot. Viața este atât de crudă și nu iartă pe nimeni.

Reactia cutremuratoare a sotiei lui Nelu Ploiesteanu
Nelu Ploiesteanu

„Nu avem voie să îl înmormântăm așa cum se cuvine”

Nicu Gigantul și-a manifestat și indignarea că Nelu nu va fi înmormântat cu lume multă, așa cum artistul ar merita, după o viață închinată scenei.

Este păcat că nu avem voie să îl înmormântăm așa cum se cuvine, măcar fanii să vină, o zi, să își ia rămas bun de la el. Însă, văd că nu se poate asta din cauză că legea nu permite. Nu înțeleg… Dacă cetățeanul este mort, mai suflă virusul? Acum, să vedem, poate reușim să îl înmormântăm creștinește, copiii sunt la spital, poate rezolvă. Nu știm unde și când va fi înmormântat, aflăm azi, ne-a mai declarat artistul, pentru impact.ro.

Nelu Ploieșteanu se împăcase cu soția, după decesul fiului lor, Mihăiță. Ce ne spunea el, în ultimul interviu: ” Tot necazurile ne-au pus la locurile noastre”.

Nelu Ploieșteanu și Elena, soția lui, au trecut, de-a lungul vieții, prin multe probleme, ba chiar se și despărțiseră, în urmă cu patru ani, când el se îndrăgostise de o femeie mai tânără. Durerea despărțirii de copilul lor, Mihăiță, care fusese diagnosticat cu tetrapareză spastică, încă din primii ani de viață, i-a reunit însă. În ultimul interviu, oferit pentru impact.ro, luna trecută, Nelu Ploieșteanu nu ascundea că n-a fost ușă de biserică, dar susținea că acele vremuri rebele s-au dus, și că tot soția rămâne marea lui alinare:

Ne înțelegem bine, am trecut peste multe împreună. Tot necazurile ne-au pus la locurile noastre. Patronul restaurantului unde cânt, din Slănic Moldova, mi-a pus la dispoziție un apartament cu trei camere, nu-mi place să stau singur, așa că am adus-o aici și pe soția mea.

Urmăriți Impact.ro și pe