FOTO EXCLUSIV

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu. Locul care devenise altar pentru el FOTO

Stan Filon 02.04.2021, 12:03

S-a aflat unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu! Artistul a murit vineri dimineața, după ce s-a infectat cu coronavirus. Cântărețul era internat de câtea zile la Spitalul Floreasca, unde ajunsese de urgență cu probleme respiratorii grave.

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Vestea tristă a fost adusă de jurnalista Mara Bănică, care a scris câteva rânduri pe Facebook. ”Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe pagina personală de Facebook.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul său, care a murit în urmă cu trei ani de zile. Băiatul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute. A fost imobilizat la pat timp de 32 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de tetrapareză spastică. Moartea lui Mihăiță l-a afectat enorm pe Nelu Ploieșteanu. Vedeta a suferit mult și merge în fiecare zi la mormântul fiului său. Când a izbucnit pandemia de coronavirus, nelu Ploieșteanu a suferit din nou, deoarece nu mai putea merge zilnic să-i aprindă candela fiului său, pentru a avea lumină pe umea cealaltă.

Unde va fi inmormantat Nelu Ploiesteanu
Unde va fi inmormantat Nelu Ploiesteanu

Ridicase un adevărat altar pentru Mihăiță

“Îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, declara îndrăgitul artist.

Nelu Ploieșteanu făcuse un adevărat altar din mormântul fiului său. Artistul și soția lui au avut grijă ca în locul de veci al fiului lor să se regăsească mereu multe jucării. Locul de veci este extrem de bine îngrijit, lumânările ard tot timpul iar durerea este din ce în ce mai mare și nu se va stinge niciodată. Acum, Nelu Ploieșteanu va fi alături de fiul său entru eternitate, după ce a pierdut lupta cu noul virus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...