Lidia Buble recunoaște că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion. ”Marea mea dragoste”

Stan Filon 10.03.2021, 17:22
Lidia Buble recunoaște că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion. ”Marea mea dragoste”

Lidia Buble a vorbit despre Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, cu care a avut o relație de mai mulți ani de zile. Celebra cântăreață a evitat să facă declarații despre fostul ei partener de viață, până acum, chiar dacă separarea a avut loc în urmă cu aproape un an de zile.

Lidia Buble recunoaște că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion

Ei bine, acum Lidia Buble a vorbit despre sentimentele pe care le are față de fostul su iubit. A recunoscut cu mâna pe inimă că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste. Îndrăgita cântăreațăa oferit detalii neștiute din relația cu omul de televiziune.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Lidia Buble recunoaste ca inca il mai iubeste pe Razvan Simion
Lidia Buble recunoaste ca inca il mai iubeste pe Razvan Simion

”Între noi s-a consumat ce a fost de consumat”

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio în luna iunie a anului trecut și fiecare a mers pe drumul său. Cel care a anunțat separarea a fost chiar prezentatorul TV, care a postat un mesaj pe contul său de Instagram care i-a șocat pe fanii cuplului.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

”Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine”

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, scria Răzvan Simion pe Instagram.

Răzvan Simion a trecut destul de repede peste despărțirea de Lidia Buble, fiind fotografiat împreună cu Daliana Răducan. Lidia Buble, artista a ales să rămână singură o perioadă și s-a dedicat în totalitate carierei sale. Chiar dacă nu s-a aruncat într-o relație, cel puțin oficial, recent au apărut informații legate de o relație pe care aceasta ar fi avut-o chiar în timp ce forma un cuplu cu Răzvan Simion.

Cel care s-ar fi iubit Lidia Buble în timp ce era împreună cu prezentatorul TV este nimeni altul decât fratele cântereței Elena Gheorghe, Costin. Pentru acesta ar fi lansat Lidia Buble și celebra melodie ”Cu ochii ăia verzi”.

Urmăriți Impact.ro și pe