Mihai Bobonete, declaraţie neaşteptată despre fosta soţie a lui Răzvan Simion. De la ce s-au certat: „Mă rugam să o calce tramvaiul”

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 26.04.2021, 09:40
Mihai Bobonete, declaraţie neaşteptată despre fosta soţie a lui Răzvan Simion. De la ce s-au certat: „Mă rugam să o calce tramvaiul”

După o prietenie ce durează de ani buni, a venit momentul adevărului spus cât se poate de public. Mihai Bobonete, declarație neașteptată despre fosta soție a lui Răzvan Simion. De ce a ajuns actorul să spună că și-ar fi dorit „să o calce tramvaiul”.

Mihai Bobonete, declaraţie neaşteptată despre fosta soţie a lui Răzvan Simion

Răvan Simion a fost invitat recent la podcastul lui Mihai Bobonete. Cei doi oameni de televiziune, pe care puțini știu că îi leagă o prietenie veche, au pus cărțile pe masă, iar unele mărturisiri au fost cu adevărat surprinzătoare. La un moment dat, discuția a atins un punct sensibil pentru prezentatorul matinalului de la Antena 1. După o căsnicie ce a durat aproape 15 ani, în timpul căreia au venit pe lume doi copii frumoși, Ianca și Tudor, Răzvan Simion și Diana Simion au ajuns la divorț. Dacă femeia a trecut cu greu peste despărțire, vedeta și-a alinat durerea în brațele Lidiei Buble, cu care se zvonea că ar fi avut o relație secretă încă din perioada în care era căsătorit. Iată că, ani mai tâziu, viețile celor doi sunt complet diferite: Răzvan s-a despărțit de Lidia, iar Diana s-a mutat în Timișoara și ar avea o relație cu un afacerist de acolo.

Se spune că timpul vindecă toate rănile, dar asta nu înseamnă că vor fi uitate. Mihai Bobonete, declaraţie neaşteptată despre fosta soţie a lui Răzvan Simion.

Mihai Bobonete, declaraţie neaşteptată despre fosta soţie a lui Răzvan Simion
Mihai Bobonete și Răzvan Simion

„Mă rugam să o calce tramvaiul”

Actorul nu s-a ferit să îi recunoască prietenului său că nu a plăcut-o niciodată pe fosta sa soție și că, din punctul său de vedere, divorțul „i s-a potrivit ca o mănușă”. Încercările lui Simion de a schimba subiectul au fost în zadar, Mihai Bobonete mărturisindu-i de ce nu a plăcut-o niciodată pe Diana:

Mihai Bobonete: – Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa.

Răzvan Simion: – N-aș spune….

Mihai Bobonete: – Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aduceam berea la pisoar, în club…ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus.

Răzvan Simion are 40 de ani și iubește din nou. După despărțirea de Lidia Buble, vedeta Antena 1 și-a regăsit fericirea lângă o frumoasă brunetă, Daliana Răducan. O singură constantă a rămas în viața sa, în toți acești ani: dragostea pentru cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor. Matinalul a povestit că are o relație specială cu fiica sa, care mai are foarte puțin până la împlinirea vârstei majoratului.

„Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine”, a povestit Răzvan, la podcastul lui Mihai Bobonete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...