Răzvan Simion, primele declaraţii despre nunta cu Daliana Răducan. „Suntem mai valoroși împreună decât separați”

Ioana Bucur 19.10.2021, 21:00

După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a regăsit fericirea alături de o femeie care nu i-a readus doar zâmbetul pe față ci l-a făcut și să se gândească să facă din nou marele pas. Răzvan Simion a dat primele declarații despre nunta cu Daliana Răducan.

Ce spune Răzvan Simion despre nunta cu Daliana Răducan

Chiar dacă au ales să păstreze discreția în primele luni ale relației, cei doi sunt acum un cuplu bine consolidat și nu se mai feresc să își declare dragostea public. În cadrul unui interviu sincer, Răzvan Simion și Daliana Răducan au oferit detalii inedite din viața lor și au acceptat chiar să dezvăluie câteva dintre planurile lor de viitor.

Arhitect de meserie, Daliana a mărturisit că ea și prezentatorul au început să lucreze la un nou „acasă” și că încearcă să decidă dacă vor alege să locuiască în inima orașului sau într-o zonă mai liniștită.

„Pe Răzvan l-am primit în viața mea cu arhitectura proprie. Lucrăm să ne construim spațiul ideal… Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului”, a spus iubita vedetei Antena 1, potrivit VIVA!.

Chiar dacă nu formează un cuplu de foarte mult timp, au planuri mari pentru viitor. În stilul său caracteristic, Răzvan Simion a făcut o mărturisire despre nunta cu Daliana Răducan. Întrebat dacă au vorbit despre căsătorie, matinalul a spus:

„Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos.”

Răzvan Simion, primele declaraţii despre nunta cu Daliana Răducan
Razvan Sinion și Daliana Răducan

„Suntem mai valoroși împreună decât separați”

Cât despre mărturisirea făcută în direct, cu privire la gândul de a deveni tată pentru a treia oară, Răzvan a spus, zâmbind, că: „Copilul nu e un gând, e un fruct.”

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Legați de o pasiune comună, designul, cei doi par a fi făcuți unul pentru celălalt și își amintesc cu plăcere de una dintre cele mai frumoase vacanțe în care au fost împreună.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste.

Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatotul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...