Cum a apărut de fapt Daliana în viaţa lui Răzvan Simion. A înşelat-o sau nu pe Lidia Buble

Nicu Stan 01.10.2021, 16:09
Cum a apărut de fapt Daliana în viaţa lui Răzvan Simion. A înşelat-o sau nu pe Lidia Buble

S-a aflat cum a apărut de fapt Daliana Răducan în viaţa lui Răzvan Simion. Cei doi iubiți au făcut dezvăluiri despre începuturile relației lor, dar și despre dragostea pe care o trăiesc în prezent. Multă lumea a spus că frumoasa brunetă i-a fi spart casa Lidiei Buble, ea fiind motivul despărțirii cântăreței de omul de televiziune.

A înșelat-o Răzvan Simion pe Lidia Buble cu Daliana Răducan? Prezentatorul TV a vorbit deschis despre acest subiect

Răzvan Simion iubește mai tare ca niciodată. Este îndrăgostit lulea de Daliana Răducan, femeia care se parte că îl face cel mai fericit bărbat.

Chiar dacă intenționau să își țină relația departe de ochii curioșilor, cei doi îndrăgostiți au decis să vorbească pentru prima prima oară deschis despre relația lor.

Razvan Sinion a spus de cand se iubeste cu Daliana Raducan
Razvan Sinion a spus de cand se iubeste cu Daliana Raducan

Cei doi au pus capăt speculațiilor

De asemenea, pentru a pune capăt anumitor speculații, cei doi au făcut referire și la modul cum și când s-au cunoscut. Unele speculații arat că omul de televiziune ar fi înșelat-o pe Lidia Buble cu Daliana Răducan. Acum,

De curând, prezentatorul de la Neatza și iubita lui au decis să închidă gura târgului și au povestit cu lux de amănunte cum s-au cunoscut și cum a decurs prima lor intâlnire amoroasă.

Răzvan Simion a ajuns în brațele Dalianei după ce s-a despărțit de Lidia Buble

Astfel, Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răducan după despărțirea de Lidia Buble.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au spus că povestea lor de dragoste este una dintre cele mai frumoase, astfel că acum își amintesc cu drag chiar și de primul sărut pasional.

Amintirea primului sărut

“Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatotul TV, potrivit viva.ro.

Ce pasiune comună au cei doi

Începutul lor nu este deloc unul banal, ci pare desprins din basme. Cei doi au fost atrași unul de altul datorită pasiunii comune pe care o au și anume arhitectura.

În plus, Răzavn Simion a dezvăluit că pașii spre dragoste au fost făcuți de către ambele părți, relația venind de la sine.

Daliana Răducan nu vroia să se expună

De asemenea, Daliana Răducan a povestit că pentru ea, prima lor întâlnire a fost una plină de emoții, Răzvan Simion fiind persoană publică. În ceea ce o privește pe ea, Daliana Răducan spune că este o fire discretă și destul de retrasă, astfel, la început, s-a temut să se expună.

“Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”, a măturisit Răzvan Simion.