Răzvan Simion vrea la Asia Express. Şi-a ales şi colega “de suferinţă”. Nu, nu e iubita lui

Stan Filon 30.09.2021, 15:30
Răzvan Simion vrea la Asia Express. Şi-a ales şi colega “de suferinţă”. Nu, nu e iubita lui

A fost distracție și voie bună la matinalul ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, ca în fiecare dimineață. Invitată a fost inconfundabila Mirabela Dauer, pe care Răzvan Simion s-a gândit s-o ia la emisiunea ”Asia Express”. Cum a răspuns artista, vedeți în rândurile de mai jos.

Răzvan Simion vrea la Asia Express

Răzvan Simion se pare că îi cam invidiază pe concurenții de la Asia Express, așa că s-a gândit că ar vrea și el să participe la emisiunea fenomen. Drept parteneră s-a gândit să o ia chiar pe invitata sa de la ultima ediție a matinalului, pe Mirabela Dauer.

Prezentatorul de televiziune a înaintat și propunerea, într-o pauză publicitară, iar Mirabela Dauer i-a spus că ar merge, dar doar în plimbare, mai ales cu Răzvan Simion!

Razvan Simion vrea la Asia Express
Razvan Simion vrea la Asia Express

”Eu sunt șeful milogelii”

Mirabela Dauer: Tot drumul de la Asia Express este un X negru.

Răzvan Simion: Vorbeam cu Mira în pauză, văzând ținutele de la Asia Express, ne gândeam să participăm. Cred că ești cea mai pozitivă persoană care ar putea să meargă.

Mirabela Dauer: Vrei să mai stau în emisiune sau să plec? Mă vezi pe mine alergând, cu bojocii pe afară? Mă ții tu pe mine?

Răzvan Simion: Eu sunt șeful milogelii.

Mirabela Dauer: Nu, că și eu mă milogesc. La mine e cu fuga. Dacă mergem să ne plimbăm, mă bag, cum să nu mă bag. Cu tine, mă bag!”, a fost dialogul dintre cei doi viitori posibili, mai degrabă nu, coechipieri de la Asia Express.

Cântăreața de legendă a României a avut și o veste bună. Își începe cariera de moderatoare de televiziune și a mărturisit că este foarte emoționată. Aceasta va avea propria emisiune la Metropola TV. Vedeta a spus și care va fi primul său invitat.

”Mirabela Dauer: Pe 3 octombrie o să vedeți prima emisiune a mea ca moderator. E prima oară, am niște emoții fenomenale.

Mirabela Dauer: La televiziunea Metropola, le mulțumesc că s-au gândit la mine pentru ‘Povești nespuse cu Mirabela Dauer’. Să veniți la mine în emisiune să discutăm. Primul meu invitat…

Răzvan Simion: Nicușor Dan.

Mirabela Dauer: Iar vrei să îmi strici dimineața. Poate o invitam pe Clotilde, să încep cu stângul în emisiune. Pe Răzvan Popescu îl am invitat, prietenul meu”, a fost anunțul Mirabelei Dauer, întrerupt pe alocuri de Răzvan Simion.