Răzvan Simion, târât la tribunal după despărțirea de Lidia Buble. Lovitură cruntă pentru bărbat

Iancu Andreea 11.07.2020, 13:24
Răzvan Simion, târât la tribunal după despărțirea de Lidia Buble. Lovitură cruntă pentru bărbat

Matinalul Răzvan Simion pare să fie urmărit de ghinion. După ce s-a despărțit de iubita sa, Lidia Buble, Răzvan trebuie să facă față unui proces. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este citat într-un dosar din cadrul Judecătoriei Sectorului 6.

Răzvan Simion, dat în judecată

Răzvan Simion nu se află la primul proces. Astfel, prezentatorul și fosta sa soție, Diana, au fost dați în judecată de Asociația de Proprietari a blocului în care cuplul a locuit pentru prima dată în Capitală, potrivit wowbiz.ro.

Așadar, cei doi figurau în 2018 drept co-proprietari în blocul din Drumul Taberei. Răzvan și Diana Simion au fost dați în judecată pentru restanțele de la întreținere. Deși au fost considerați ambii pârâți, ulterior doar Răzvan a rămas parte a procesului întrucât a avut loc divorțul. După partaj, Diana a rămas cu casa din Corbeanca, iar Răzvan cu apartamentul din Capitală.

In 2016, in momentul in care am divortat, am facut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu sot. La vremea respectiva, eu am renuntat la partea mea de proprietate pe acea locuinta in favoarea lui! Ce sa va spun, era achitat totul la zi, si impozite, si intretinere, si facturi. Altfel NU se putea face partajul!, a declarat Diana.

In concluzie, din clipa in care totul s-a terminat intre noi si am facut intelegerea in fata avocatilor pe baza bunurilor, e ca si cum as fi vandut! Acum, nu mai am absolut nicio legatura cu trecutul. De aceea, va spun clar ca nu trebuie sa fiu chemata in niciun fel de calitate in fata oamenilor legii! Repet, din mai 2016, fostul meu sot figureaza la Finante, sector 6, ca unic proprietar si sunt datoriile LUI din punct de vedere legal! Adevarul este acesta si nu poate fi contestat de nimeni, a explicat fosta soție a lui Răzvan Simion.

Răzvan și Diana, dați în judecată de Asociația de Proprietari
Răzvan și Diana, dați în judecată de Asociația de Proprietari

Matinalul, în proces cu compania ENEL Energie Muntenia

Furnizorul de energie electrică a deschis un proces pe numele lui Răzvan Simion. Astfel, dosarul înregistrat pe 27 noiembrie 2018 la Judecătoria Sectorului 6 în are pe matinal drept debitor. Totodată, obiectul procesului este reprezentat de executarea silită a lui Răzvan, conform wowbiz.ro.

Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronuntat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019, conform hotărârii judecătorești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...