Diferenţa de vârstă dintre Răzvan Simion şi iubita sa. Câţi ani are, de fapt, Daliana Răducanu

Stan Filon, Ioana Nicolae 20.04.2021, 20:10
Diferenţa de vârstă dintre Răzvan Simion şi iubita sa. Câţi ani are, de fapt, Daliana Răducanu

S-a aflat ce diferenţa de vârstă este între prezentatorul de la Antena 1 Răzvan Simion şi iubita sa. Cei doi nu se mai feresc de ceva vreme și și-au asumat relația pe care o au. Mai mult, s-au mutat deja împreună, în casa în care și-a pus amprenta Lidia Buble, fosta iubită a prezentatorului.

Ce diferenţă de vârstă este între Răzvan Simion şi iubita sa

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt de ceva timp împreună, iar cei doi dau dovada că vârsta este doar o cifră. Arhitecta are 29 de ani, pe când Răzvan Simion a împlinit 40 de ani, ceea ce înseamnă că între ei sunt nu mai puțin de 11 ani diferență. Important este însă faptul că cei doi par a se înțelege bine, iar relația lor a avansat mult, în ultimul timp. Daliana s-a mutat în casa lui Răzvan Simion. Acesta nu își dorea să locuiască la casă, dar a fost visul Lidiei Buble să stea într-o casă cu curte, așa că Răzvn s-a conformat. Cei doi s-au despărțit însă, iar motivul încă nu s-a aflat.

Cert este faptul că Daliana Răducan este acum noua doamnă a casei, așa că poate urmează să-și pună și ea amprenta asupra cuibușorului de nebunii, mai ales că este arhitect. A făcut parte chiar din echipa celebrei emisiuni ”Visuri la cheie”, de la Pro TV.

Ce diferenta de varsta este intre Razvan Simion si iubita sa
Ce diferenta de varsta este intre Razvan Simion si iubita sa

Daliana Răducan are un ochi de artist și unul de arhitect

“Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie noua iubită a lui Răzvan pe site-ul său.

Despre Daliana a vorbit chiar Lidia Buble. În cadrul unei emisiuni online, Lidia Buble a oferit o primă reacție legată de noua iubită a fostului său partener. Artista a spus că nu a urmărit-o pe Daliana, însă a observat că au apărut mai multe articole în presă cu ea. A spus despre ea că este norocoasă.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Urmăriți Impact.ro și pe