Răzvan Simion, întrebare şocantă pentru Clejani despre Fulgy. Viorica, reacţie tranşantă: “Eu nu gândesc în modul eu te-am făcut, eu te omor”

Iancu Andreea 08.06.2021, 15:44
Răzvan Simion, întrebare şocantă pentru Clejani despre Fulgy. Viorica, reacţie tranşantă: “Eu nu gândesc în modul eu te-am făcut, eu te omor”

Familia Clejanilor traversează o perioadă tumultoasă, după ce un nou scandal în care este implicat Fulgy, mezinul cuplului, a zdruncinat showbiz-ul. Tânărul de 23 de ani este protagonistul unor acuzații de consum de substanțe interzise după ce a fost prins recent de polițiști conducând drogat. În plus, comportamentul din zilele trecute ale fratelui Margheritei de la Clejani a dus la nevoia de explicații din partea lui Ioniță și al Vioricăi, care încearcă să îi ia apărarea fiului lor. Invitați în platoul de la Neatza, Răzvan Simion a lansat o întrebare șocantă pentru Clejani despre Fulgy. Răspunsul celor doi părinți a înduioșat însă audiența.

Ce întrebare le-a adresat Răzvan Simion lui Ioniță și Vioricăi din Clejani despre Fulgy

Noul lor proiect muzical i-a adus pe Viorica și Ioniță de la Clejani în platoul matinalului de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi muzicieni au vorbit despre planurile lor din carieră, dar au făcut dezvăluiri și despre scandalul în care este implicat Fulgy, fiul lor. Cuplul de la Clejani a precizat cum arată viața lor în ultima vreme, însă nu au scăpat de o întrebare inconfortabilă, adresată de Răzvan Simion despre Fulgy. În ciuda perioadei dificile prin care trec, Viorica și Ioniță au vorbit cu dragoste părintească despre fiul lor, motivându-i comportamentul recent.

Cuplul a considerat necesar să explice de ce Fulgy a ajuns să fie protagonistul unui scandal de proporții, după ce a fost prins sub influența unor substanțe interzise în timp ce se afla la volan. Atât Viorica dar și Ioniță nu sunt de acord cu atitudinea fiului lor, însă continuă să îl susțină și să îi fie alături. Deși trec prin momente dificile în familie, cei doi părinți încearcă să facă tot posibilul pentru copilul lor.

Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi, a spus Viorica.

Ce întrebare șocantă le-a adresat Răzvan Simion lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani despre Fulgy
Fulgy a stârnit un scandal de proporții după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Motivul pentru care Fulgy are un comportament bizar în ultima vreme

Ioniță de la Clejani îi ia apărarea fiului său, precizând că Fulgy nu este singurul copil care greșește în viață. În plus, artistul susține că motivul pentru care fiul său a luat-o pe căi greșite este legat de exemplul văzut la vedetele internaționale. Tânărul pare să fi fost inspirat de nume celebre din showbiz-ul internațional, care s-au confruntat de-a lungul timpului cu scandaluri pentru a se promova.

Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B. S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending. Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el, a spus Ioniță.

Ce întrebare șocantă le-a adresat Răzvan Simion lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani despre Fulgy
Cum își apără cei doi părinți fiul

Răzvan Simion: “Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”

În timpul interviului de la Neatza, Răzvan Simion a reușit să șocheze cu întrebarea adresată familiei de la Clejani. Deși ar fi putut reprezenta un subiect de supărare din partea invitaților, Ioniță a decis să răspundă sincer și chiar să își ceară scuze în numele fiului lor. Prezentatorul, și el tată al unui băiat și a unei fete adolescente, s-a pus în pielea celor doi părinți și astfel a ajuns să îl întrebe pe Ioniță dacă Fulgy nu ar fi putut să se potolească în urma unei mustrări părintești. Explicațiile lui Ioniță și ale Vioricăi demonstrează că cei doi părinți încearcă să îi ofere o educație bună lui Fulgy, însă nu ar apela niciodată la bătaie pentru a-l determina să își bage mințile în cap.

Răzvan Simion: Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?

Ioniță de la Clejani: Ca tată i-am spus că nu sunt de acord cu el, trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult, a reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească. Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare, nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească.

Viorica de la Clejani: Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul ‘eu te-am făcut, eu te omor. Eu mă gândesc că eu te-am făcut, eu am grijă de tine. (…) Eu nu pot să îl las pe Fulgy, să îl răstignesc pe cruce.