Răzvan Simion, dezvăluiri despre retragerea din televiziune. Ce gânduri are celebrul prezentator de la Neatza

Stan Filon 26.12.2022, 15:01
Răzvan Simion, dezvăluiri despre retragerea din televiziune. Ce gânduri are celebrul prezentator de la Neatza

Răzvan Simion a făcut dezvăluiri despre retragerea din televiziune, la care se așteptau mulți dintre fanii săi. Telespectatorii îl iubesc, însă nu ezită să se întrebe cât va mai rezista să stea în televiziune. Ei bine, iată că îndrăgitul prezentator a atins și acest subiect.

Răzvan Simion, dezvăluiri despre retragerea din televiziune

Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. A făcut istorie alături de Dani Oțil la „Neața cu Răzvan și Dani” și a recunoscut că este destul de greu să fii live șase zile din șapte, însă nu pare să se fi plictisit de lumea televiziunii.

Prezentatorul de televiziune a acordat recent un interviu în care a fost întrebat inclusiv dacă are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată ce a spus:

Razvan Simion, dezvaluiri despre retragerea din televiziune
Razvan Simion, dezvaluiri despre retragerea din televiziune

Pe tine te-a măcinat meseria asta?

„Eh, pe cine nu macină? Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămâna, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care majoritatea oamenilor un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție. Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani”, a spus Răzvan Simion pentru click.ro.

Păi, și cât mai plănuiești să rămâi la TV, dacă ești așa obosit? Te gândești la un moment în care să te retragi și să faci altceva?

„Nu, nu am planul ăsta. Mă mai întreabă și oamenii, însă le răspund: încercați să faceți voi și altceva în afară de televiziune la nivelul ăsta și să vedeți dacă mai aveți energie să faceți altceva. Sau dacă mai vrei să faci altceva. Și cu cifre bune, în fiecare zi. Mai mergi apoi într-o vacanță, te bucuri de copiii tăi.

Și ce mai faci în afară de televiziune, totuși?! Toți mă întreabă: Bă, trăiesc, dar nici tu nu ai amintirile mele, nici eu nu am banii tăi, dar asta este, nu mă interesează. Momentan colecționez amintiri. Și atât.

Ești fericit?

„Da, foarte”, a mai spus co-prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion își susține copiii în deciziile pe care aceștia le vor lua. Ianca, fiica sa cea mare este clasa a XII-a și deja cochetează cu lumea televiziunii. Tatăl său a spus că o va susține necondiționat, indiferent dacă va vrea să meargă în această direcție sau nu.

„Nu știu cât de mult și-a dorit, a crescut cu echipa de la Neatza, echipa de la X Factor, pozele ei de avatar de pe social media sunt de la pupitrul X Factor, știe cu ce se mănâncă, nu e întotdeauna o lume nemaipomenită, iar sclipiciul ăsta nu se păstrează și de îndată ce luminile se sting, dar dacă ea preferă zona asta și o mulțumește, eu nu pot decât să o încurajez. Este o chestie care te toacă, macină. Clovnul care termină reprezentația este trist, până la ultima reprezentație, doar cine nu e în domeniul ăsta poate crede asta, dar ea o face auxiliar. Nu e, bănuiesc, țelul ei în viață. Dacă lor le place chestia asta, care, repet, te macină, pot să-i ajut, căci sunt în măsură, am o grămadă de trucuri pe care le pot folosi, dacă vor să se îndrepte în direcția asta, însă dacă vor să facă altceva, îi încurajez în orice direcție”, a mai spus Răzvan Simion despre cei doi copii ai săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...