Răzvan Simion nu l-a iertat pe Dani Oțil. Și-a adus aminte de un moment cu fosta iubită, Lidia Buble. „Se întoarce roata”

Anca Manolica 22.11.2022, 20:36
Răzvan Simion nu l-a iertat pe Dani Oțil. Și-a adus aminte de un moment cu fosta iubită, Lidia Buble. „Se întoarce roata”

Răzvan Simion nu l-a iertat pe Dani Oțil și l-a ironizat în direct la TV. Simpaticul matinal și-a amintit un moment de acum trei ani, atunci când i-a cumpărat un bolid de lux iubitei sale de la acea vreme, Lidia Buble, devenind motivul de „batjocura” al prietenului său de o viață. Iată ce l-a făcut să îi spună acum că roata se întoarce.

Răzvan Simion, ironie la adresa lui Dani Oțil

Simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan și Dani sunt prieteni foarte buni, astfel că ei își permit fel și fel de glume și ironii unul la adresa celuilalt. Așa s-a întâmplat și în emisiunea de marți, 22 noiembrie, atunci când Răzvan a reacționat la cadoul pe care Dani i l-a fpcut soției.

Cu o zi înainte, Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, ocazie cu care soțul ei i-a făcut un cadou pe cinste. Este vorba despre un bolid de lux, în valoare de 100.000 de euro, soției sale, Gabriela Prisăcariu, care a împlinit 30 de ani.

Așadar, încă de la primele ore ale dimineții, Răzvan Simion l-a ironizat pe colegul său de platou, asta după ce Dani Oțil a râs în urmă cu trei ani de el că i-a cumpărat Lidiei Buble, iubita lui de la acea vreme, o mașină în valoare de 30.000 de euro. Este vorba despre o mașină roșie, marca Ford Mustang GT Fastback, pe care o conduce și în prezent, chiar dacă s-a despărțit de faimosul moderator.

Dani Oțil i-a făcut soției sale un cadou de 100.000 de euro
Dani Oțil i-a făcut soției sale un cadou de 100.000 de euro

„Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi”

Celebrul prezentator și-a luat peste picior prietenul, amintindu-i cum și acesta a procedat la fel în urmă cu 3 ani, după ce i-a făcut cadou o mașină de 30.000 de euro Lidiei Buble. Acesta i-a spus în direct că „roata s-a întors”, după ce Dani Oțil i-a oferit soției sale un bolid de lux cu ocazia aniversării sale.

„Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere. Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata.

Nu mai discutăm despre poșete… E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. (…) Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut ce cadou impresionant a primit de ziua sa de naștere din partea vedetei de la Antena 1. Dar până să descopere că era, de fapt, o mașină, fotomodelul a avut de desfăcut o cutie de la un brand celebru, ea crezând că este vorba despre o geantă de lux. Ulterior, a dat peste o mașină în miniatură și actele mașinii adevărate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...