Răzvan Simion, destăinuiri despre trecutul furtunos. Cum a depășit prezentatorul eșecurile din dragoste. „Unii spun că meritam”

Anca Manolica 24.08.2022, 14:55

Răzvan Simion pare că a fost întotdeauna în căutarea dragostei perfecte. După un mariaj de 15 ani cu Diana, din care au rezultat doi copii, și o relație de cinci ani cu celebra cântăreață Lidia Buble, matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pare să își fi găsit acum liniștea în brațele arhitectei Daliana Răducanu. Ce dezvăluiri a făcut prezentatorul TV despre eșecurile sale din dragoste.

Ce spune Răzvan Simion despre trecutul său amoros

Cunoscutul prezentator TV a fost căsătorit, mai bine de 15 ani, cu Diana Simion, mama celor doi copii ai săi, Ianca și Tudor. La scurt timp după divorțul de aceasta, Razvan Simion a început o relație cu artista Lidia Buble, fiind împreună cinci ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2020, dar au rămas în relații bune, prezentatorul fiind în continuare managerul artistei.

Iar acum, se pare că celebrul moderator de la Neatza traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, de când a început o relație cu noua iubită. Este vorba despre Daliana Răducan, un cunoscut architect și designer de interior, care în trecut a făcut parte din echipa lui Dragoș Bucur la emisiunea Visuri la cheie. Deși încearcă să își ține relația departe de lumina reflectoarelor, în puținele lor apariții se vedea că este un bărbat fericit.

Răzvan Simion și Daliana Răducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan

Cum a depășit eșecurile din dragoste

Prietenul lui Dani Oțil nu vorbește foarte des despre viața sa personală, preferând să se facă remarcat prin prima proiectelor profesionale. Însă, atunci când a fost întrebat despre trecutul său tot timpul a ales să răspundă. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, el a mărturisit din tot sufletul că nu regretă nimic din ceea ce a făcut în trecut atunci când a venit vorba de iubire și relații, pentru că a a avut foarte multe lucruri de învățat și s-a dezvoltat ca om.

De asemenea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva!, atunci când a venit vorba despre regrete sau lipsuri, el a spus că toate cele trăite au fost lecții care l-au ajutat să devină omul care este astăzi.

„De-aș avea timp… e singurul lucru pe care banii nu-l pot cumpăra. Mă bucur de fiecare clipă, nu trăiesc în trecut și în regrete, și consider că am primit lecții, și nu că am făcut greșeli. Am făcut pace cu mine și am început să mă iubesc mai mult. Unii spun că meritam. (zâmbește)”, a declarat Răzvan Simion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...