Răzvan Simion se pregăteşte să devină din nou tătic? Îndrăgitul matinal, îndrăgostit nebuneşte de Daliana Răducan

Ioana Bucur 03.12.2021, 22:52
Răzvan Simion se pregăteşte să devină din nou tătic? Îndrăgitul matinal, îndrăgostit nebuneşte de Daliana Răducan

Există fericire și dragoste chiar și după o despărțire dureroasă, iar prezentatorul matinalului de la Antena 1 este dovada vie a acestui fapt. Îndrăgostit nebunește de Daliana Răducan, femeia care l-a făcut să uite de Lidia Buble, alături de care mulți credeau că va ajunge în fața altarului, Răzvan Simion dă de înțeles că se pregătește să devină din nou tătic.

„Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul”

Răzvan Simion nu a fost niciodată omul care să își expună public viața personală. A fost căsătorit, are doi copii minunați, a trecut printr-un divorț, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble…când mulți erau convinși că urmează să îi vadă mire și mireasă, cei doi au anunțat că au decis să pună punct relației.

N-a durat foarte mult până când prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” era surprins de echipele de paparazzi alături de o brunetă superbă, Daliana Răducan. În cele din urmă, cei doi au confirmat că formează un cuplu.

Iar lucrurile se pare că merg ca unse între ei. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a dezvăluit că el și Daliana Răducan se completează perfect, se susțin unul pe celălalt, iar în acest fel cresc împreună. Mai mult, vorbind despre planurile de viitor, vedeta Antena 1 a dat de înțeles că se pregătește să devină din nou tătic.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion se pregăteşte să devină din nou tătic? Îndrăgitul matinal, îndrăgostit nebuneşte de Daliana Răducan
Razvan Simion si Daliana Raducan

„Sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea”

Prezentatorul a mai spus că a înțeles că fiecare etapă din viața a avut un scop bine definit și că a învățat din toate experiențele trecute, din toate relațiile eșuate.

Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.

Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a mai spus el

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...