Răzvan Simion a rămas fără cuvinte. Ce a făcut fiica sa cu noua iubită a prezentatorului. Lidia Buble va fi invidioasă

Ioana Bucur 15.08.2021, 22:22
Răzvan Simion a rămas fără cuvinte. Ce a făcut fiica sa cu noua iubită a prezentatorului. Lidia Buble va fi invidioasă

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 are toate motivele să fie mândru de fiica sa. Ianca a împlinit recent 17 ani și i-a oferit un „cadou” emoționant tatălui său. Ce a făcut adolescenta cu noua iubită a vedetei.

Fiica lui Răzvan Simion, gest emoținant pentru tatăl ei

În timp ce colegul său de platou, Dani Oțil, se pregătește să devină tată pentru întâia oară, Răzvan Simion probabil se întreabă când a trecut timpul atât de repede. În urmă cu doar câteva zile, fiica sa, Ianca, a împlinit 17 ani. Fata prezentatorului este o adolescentă superbă și pare copia fidelă a tatălui său.

Cei doi au celebrat evenimentul la un restaurant de lux. Vedeta Antena 1 a postat o fotografie cu sărbătorita pe pagina sa de Instagram, cu o descriere emoționantă:

„Minunea mea de 17 ani…”, a scris Răzvan Simion.

Probabil cel mai frumos cadou pe care tânăra i l-a oferit tatălui său este relația apropiată pe care o are cu noua sa iubită, Daliana Răducan. Cele două își petrec de multe ori timpul împreună și postează fotografii în care apar împreună pe platformele de social media.

Recent, cele două au publicat o nouă poză, iar Daliana a postat selfie-ul pe rețelele sociale, cu descrierea „Daliana și Dariana”, alături de o inimioară. Ceva ce nu se întâmpla în anii în care Lidia Buble era partenera celebrului bărbat.

Răzvan Simion a rămas fără cuvinte
Răzvan Simion a rămas fără cuvinte

Daliana Răducan este arhitect și designer interior

De când și-au făcut publică relația, Răzvan Simion radiază de fericire. Cei doi profită de de fiecare ocazie pentru a fugi în câte o escapadă romantică. Daliana este arhitect de design interior. Ea a făcut parte din echipa Visuri la Cheie, de la Pro Tv, dar de câțiva ani are un birou în București, lucrând pe cont propriu.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Între timp, Lidia Buble încă nu s-a afișat cu niciun alt bărbat, concentrându-se pe cariera sa. Artista a vorbit despre noua iubită a lui Răzvan Simion:

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...