Gestul făcut de Răzvan Simion pentru Lidia Buble după ce n-a vrut să mai stea în studioul Antenei 1. Toată lumea a putut să-l vadă

Stan Filon / 03.10.2020, 08:59
Gestul făcut de Răzvan Simion pentru Lidia Buble după ce n-a vrut să mai stea în studioul Antenei 1. Toată lumea a putut să-l vadă

Fosta iubită a lui Răzvan Simion, Lidia Buble, a lansat o melodie cu Cornel Ilie, de la Vunk. Prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, nu a putut să mai stea în studio când fosta sa iubită a venit să cânte noua melodie la emisiunea lui. Aceasta era însoțită și de Cornel Ilie, de care Lidia pare foarte apropiată, cel puțin în videoclip.

Gestul făcut de Răzvan Simion pentru Lidia Buble și Cornel Ilie

Poate acesta a fost și motivul pentru care Răzvan și-a părăsit propria emisiune, deoarece rula în aelași timp și videoclipul în care își putea vedea fosta iubită în brațele altui bărbat. Dani a fost cel care a stat de vorbă cu cei doi artiști.

După ce a părăsit studioul, Răzvan Simion a revenit pe Instagram cu un mesaj despre cei doi artiști. Vedeta de televiziune și-a uimit fanii, după ce acesta a spus că melodia celor doi este una foarte bună. Mai mult, Răzvan a postat un filmuleț cu Lidia și Cornel în timp ce cântau, susținând că piesa este un super hit.

Gestul facut de Razvan Simion pentru Lidia Buble si Cornel Ilie
Gestul facut de Razvan Simion pentru Lidia Buble si Cornel Ilie

Răzvan a plecat din platou, când fosta iubită și-a făcut apariția cu Cornel Ilie

Răzvan continuă să fie managerul Lidiei și să se implice în proiectele sale. Drept urmare, prezentatorul TV pare să-și susțină fosta iubită, chit că ar fi vorba și despre o relație între ea și Cornel Ilie.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în luna mai a acestui an, după o relație de mai bine de cinci ani. Prezentatorul TV este cel care a anunțat în mod oficil despărțirea pe contul de Instagram printr-un mesaj. Potrivit spuselor sale, Lidia nu mai era fericită alături de el.

“Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe mine pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost. Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept. Viata frumoasa, sufletel”, a scris Răzvan peo rețea de socializare.

Prietenii lor apropiati se așteaptau ca cei doi să se împace, însă șansele par să fie în defavoarea lor, mai ales după ce Răzvan a fost fotografiat cu o brunetă misterioasă, într-un hotel de 5 stele din Turcia, iar Lidia Buble pare extrem de apropiată de Cornel Ilie, proaspăt divorțat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI