Răzvan Marin ar putea avea un coleg cu același nume. Surpriza pe care i-o pregătesc italienii

Andrei Cezar 15.10.2021, 17:16
Răzvan Marin ar putea avea un coleg cu același nume. Surpriza pe care i-o pregătesc italienii

Răzvan Marin ar putea avea un coleg cu același nume. După ce a rămas fără mijlocași centrali din cauza accidentărilor, Cagliari este pregătită să facă un nou transfer. Oficialii clubului italian au pus ochii pe Marius Marin, fostul căpitan al echipei naționale de tineret.

Răzvan Marin ar putea fi coleg cu Marius Marin din această iarnă

Cagliari se află pe ultimul loc în Serie A, iar în ultima perioadă echipa lui Walter Materazzi s-a confruntat cu probleme din cauza accidentărilor. Sarzii au rămas fără mijlocașii centrali Riccardo Ladinetti și Marko Rog. Primului i s-a descoperit o problemă cardiacă, iar cel de-al doilea s-a operat la genunchi în urma unei rupturi de ligament.

În aceste condiții, oficialii lui Cagliari au decis ca în următoarea perioadă de mercato să transfere un nou închizător. Potrivit presei din Italia, Marius Marin este favorit să ajungă la echipa lui Materazzi în această iarnă. În vârstă de 23 de ani, Marius Marin și-a câștigat locul de titular la Pisa și are evoluții tot mai apreciate în Italia.

În acest sezon, Marius Marin a evoluat pentru Pisa, liderul din Serie B, în opt partide, fiind titular în toate meciurile jucate de echipa sa.

Este văzut drept partenerul ideal pentru Răzvan Marin în linia mediană a lui Cagliari. Jurnaliștii italieni scriu că Marius Marin ar putea fi împrumutat la Cagliari până în vară, cu opțiune de cumpărare, la fel ca și în cazul lui Răzvan Marin.

Marius Marin a fost cumpărat de Pissa cu 400.000 de euro, iar acum este cotat la 1.5 milioane de euro. Liderul din Serie B nu va accepta în schimbul său o sumă mai mică de 3 milioane de euro.

Razvan Marin ar putea avea un coleg cu acelasi nume. Surpriza pe care i-o pregatesc italienii
Razvan Marin ar putea avea un coleg cu acelasi nume. Surpriza pe care i-o pregatesc italienii

Marius Marin, dezamăgit de atitudinea italienilor față de români

Jucătorul lui Pisa este plecat în Italia de cinci ani. Când a ajuns în Peninsulă, el s-a lovit de atitudinea ”nedreaptă” a italienilor față de români. Marin a evoluat prima dată la Sassuolo (2017), apoi la Catanzaro (2017-2018) și în cele din urmă Pisa (2018-2021).

Recent, Marius Marin a oferit un interviu în care a vorbit depre provocările pe care le-a întâlnit în carierea sa de când joacă în Italia.

Ca și populație, tot timpul am fost neîndrepățiți în Europa. Am rămas dezamăgit. Jucând de șase ani în Italia, tot timpul am întâlnit chestiile astea. O diferență între italieni și români, dar chestia asta m-a ambiționat foarte mult și să demonstrez că un jucător român în țara lor poate să demonstreze că are valoare.

În primul rând, trebuie să aibe atitudine și mentalitate. Ăsta e primul lucru când pleci într-o țară străină, să știi de ce ai ajuns acolo, să îți îndeplinești toate obiectivele”, a spus Marius Marin în luna iulie, pentru FRF TV.

Urmăriți Impact.ro și pe