Cum a reacționat Mirel Rădoi după ce Răzvan Marin l-a criticat că îl bagă prea puțin la națională. ”Așa v-a spus dumneavostră?”

Andrei Cezar 09.09.2021, 10:39
Cum a reacționat Mirel Rădoi după ce Răzvan Marin l-a criticat că îl bagă prea puțin la națională. ”Așa v-a spus dumneavostră?”

La finalul partidei dintre Macedonia de Nord și România, mijlocașul Răzvan Marin s-a declarat supărat pe deciziile selecționerului Mirel Rădoi de a-l folosi în doar un singur meci titular din cele trei din această acțiune a echipei naționale. Replica antrenorului nu a întârziat să apară. Rădoi i-a reproșat, la rândul său, jucătorului că și-a vărsat oful în spațiul public înainte de a discuta acest aspect cu el.

Conflict mocnit la națională? Răspunsul lui Mirel Rădoi la declarația ”înțepătoare” a lui Răzvan Marin

În cele trei partide disputate în luna septembrie de naționala României, Răzvan Marin a jucat doar într-un singur meci titular, cel cu Liechtenstein, când a fost integralist. În disputa cu Islanda și cea de seara trecută cu Macedonia de Nord, mijlocașul lui Cagliari a fost introdus în a doua repriză.

Faptul că nu a prins mai multe minute în această  acțiune a echipei naționale l-a nemulțumit crunt pe Răzvan Marin care a avut o ieșire nervoasă la finalul partidei de la Skopje. El a declarat că este supărat pe deciziile selecționerului și că singurul lui gând este acum la echipa de club.

Nu sunt mulțumit să vin la echipa națională ca să joc doar un meci, cu Liechtenstein. Sunt nemulțumit și pentru rezultat și pentru că n-am jucat în aceste meciuri.

Și în seara asta se putea mai mult. Acum mă gândesc doar la echipa de club. Terenul a fost prost în seara asta. Și ei au jucat pe același teren. S-a acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club și vom vedea după.

Nu am avut nicio discuție cu selecționerul de ce nu am jucat mai mult. Sunt nervos și supărat. O să mă duc la echipa de club, să joc pe poziția pe care dau cel mai bun randament și sunt liniștit”, a spus Răzvan Marin, după meciul de la Skopje.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani al naționalei a fost întrebat inclusiv dacă se gândește să se retragă de la echipa națională. El a răspuns: ”Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba pe teren. Nu se pune problema să renunț la națională”.

Cum a reactionat Mirel Radoi dupa ce Razvan Marin l-a criticat ca il baga prea putin la nationala. ”Asa v-a spus dumneavostra?”
Cum a reactionat Mirel Radoi dupa ce Razvan Marin l-a criticat ca il baga prea putin la nationala. ”Asa v-a spus dumneavostra?”

Mirel Rădoi: ”Așa v-a spus dumneavostră?”

La conferința de presă după partida de la Skopje, selecționerul României a vorbit pe marginea declarațiilor elevului său. Surprins de cele spuse de Răzvan Marin, Mirel Rădoi i-a reproșat voalat acestuia faptul că și-a revărsat frustrăile în spațiul public, înainte să discute cu el.

„Aşa v-a spus dumneavoastră?

Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră, întâi o discut cu el şi după aceea o să răspund ceea ce avem de răspuns. Problema unui jucător sau a altuia.

Știu că au fost anumite discuţii, că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin. Până la partida cu Islanda eram acuzat că de ce nu bat un mijlocaş defensiv şi îl bag pe Răzvan Marin acolo, acum când nu mai joacă Răzvan Marin acolo, sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin şi că este nemulţumit”, a spus Mirel Rădoi, după remiza cu Macedonia de Nord.

În meciul cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat în minutul 63 al partidei, înlocuindu-l pe Dragoș Nedelcu.

Urmăriți Impact.ro și pe